üniversiteli olmak

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
yaseminseda
Uzman

üniversiteli olmak

Mesaj gönderen yaseminseda » 14 Kas 2012, 00:17

arkadaslar benm bu sene sn dönemm artık allahın izniylee mezun olacaqım ,meslek lisesinde okuyorumm diyelimki ben ygs yi kzanamdımmm gecs yapmak istiyorum gecs icn puan gerekirmi yani belli bir puanı olan mı gecs yapabiliyr yoksaa melsk lisesini acıktan bitirennn herkes mii 2 yııllıqa gecs yapabiliyorr

Gün Gelecek"Ben Nerede YanLış Yaptım.?
Diye Düşüneceksin.

Kafan Karışmasın.!!

Elini Kalbine Götür; ANLARSIN.!!....

yaseminseda
Uzman

Re: üniversiteli olmak

Mesaj gönderen yaseminseda » 15 Kas 2012, 00:29

yaa lütfen yardımcı olunnn
Diye Düşüneceksin.

Kafan Karışmasın.!!

Kullanıcı avatarı
XcLoW
Uzman

Mesaj gönderen XcLoW » 15 Kas 2012, 02:12

arkadaslar benm bu sene sn dönemm artık allahın izniylee mezun olacaqım ,meslek lisesinde okuyorumm diyelimki ben ygs yi kzanamdımmm gecs yapmak istiyorum gecs icn puan gerekirmi yani belli bir puanı olan mı gecs yapabiliyr yoksaa melsk lisesini acıktan bitirennn herkes mii 2 yııllıqa gecs yapabiliyorr
yazmak yerine,

" Arkadaşlar benim bu sene son dönemim artık Allah'ın izniyle mezun olacağım, meslek lisesinde okuyorum diyelimki ben ygs'yi kazanamadım geçiş yapmak istiyorum geçiş için puan gerekir mi? yani belli bir puanı olan mı geçiş yapabiliyor yoksa meslek lisesini açıktan bitiren herkes mi 2 yıllığa geçiş yapabiliyor? "

yazsaydınız sanırım yorum alabilirdiniz :evil:
Resim Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !

> Mezunlar Zümresi'ne dahil.. (202) :mrgreen:

yaseminseda
Uzman

Mesaj gönderen yaseminseda » 15 Kas 2012, 02:31

XcLoW yazdı:
yazmak yerine,

" Arkadaşlar benim bu sene son dönemim artık Allah'ın izniyle mezun olacağım, meslek lisesinde okuyorum diyelimki ben ygs'yi kazanamadım geçiş yapmak istiyorum geçiş için puan gerekir mi? yani belli bir puanı olan mı geçiş yapabiliyor yoksa meslek lisesini açıktan bitiren herkes mi 2 yıllığa geçiş yapabiliyor? "

ee yaniii sonucta okuyabiliyorsun demii ikimizin yazıdıqınında sonucu aynıı yani illa cevap verebilmen yada anlayabilmen için uzun uzunmu yazmam gerekkk
Diye Düşüneceksin.

Kafan Karışmasın.!!

Kullanıcı avatarı
XcLoW
Uzman

Mesaj gönderen XcLoW » 16 Kas 2012, 02:27

yaseminseda yazdı:
XcLoW yazdı:
yazmak yerine,

ee yaniii sonucta okuyabiliyorsun demii ikimizin yazıdıqınında sonucu aynıı yani illa cevap verebilmen yada anlayabilmen için uzun uzunmu yazmam gerekkk
Okuyabiliyorum evet.. sizin gibi insanlar bu tür yazıları okuyabilme yeteneğimi geliştirdiniz.

Uzun uzunmu yazmam gerek demişsiniz. Peki bir bakın bakalım.. Sizin yazdığınız kısım mı daha uzun, yoksa benim sizin yazdıklarınızı düzelttiğim kısım mı daha uzun?

Kullanıcı avatarı
Kayhan
Çırak

Mesaj gönderen Kayhan » 16 Kas 2012, 03:37

Türkçeyi katlettiğin sürece, burada yardım alamaman gayet doğal olanıdır. Birçok mesaj dahil, dostane ve yardımsever bir hava ile, size nacizane uyarılarda bulunan arkadaşlar da oldu. Kendinizi nekadar iyi ifade ederseniz, o denli hızlı ve sonuç odaklı cevaplar alırsınız. Gençliğinizin verdiği geçici heveslerle yıkıcı değil, yapıcı tavsiyelere kulak asarsanız zorlanmayacağınız aşikardır.

Kullanıcı avatarı
ghost38
Doktor

Mesaj gönderen ghost38 » 16 Kas 2012, 03:43

:lol: :mrgreen: :twisted: :lol: 8) :D :)
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır

yaseminseda
Uzman

Mesaj gönderen yaseminseda » 16 Kas 2012, 05:59

ben buraya edebiyat dersi almaya gelmiyorum felsefe yapmanıza gerek yok siz cevap vermiyorsanız verecek birileri cıkar sizin yaptığınıza bilgi paylasımını katletmek denir. bilseydiniz zaten yanıt verirdiniz bos yere laf kalabalığı etmeyelim burdaa ... sevgiyle kalınnn
Diye Düşüneceksin.

Kafan Karışmasın.!!

Kullanıcı avatarı
XcLoW
Uzman

Mesaj gönderen XcLoW » 17 Kas 2012, 00:13

yaseminseda yazdı:ben buraya edebiyat dersi almaya gelmiyorum felsefe yapmanıza gerek yok siz cevap vermiyorsanız verecek birileri cıkar sizin yaptığınıza bilgi paylasımını katletmek denir. bilseydiniz zaten yanıt verirdiniz bos yere laf kalabalığı etmeyelim burdaa ... sevgiyle kalınnn
".. bilgi paylaşımını katletmek .." :D

Sorularını bilip bilmememize gerek yok. Burdaki konulara cevap yazan herkes herşeyi bilmiyor. Ama hiç değilse fikrini belirtiyor. Doğruyu veya mantıklı olanı bulmak kolaylaşıyor. ;)

Bugün 3. gün konuyu açtığından itibaren ve sorduğun sorularla ilgili hala bir cevap gelmedi öyle değil mi? Peki neden?

Benim size garezim yok. Sizi ne tanırım, ne bilirim. Benim üzüldüğüm ve anlatmak istediğim, önemli değerleri kaybetmemek...

Neyse umarım anlaşılıp, anlatabilmişimdir.

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 17 Kas 2012, 01:55

yaseminseda yazdı:arkadaslar benm bu sene sn dönemm artık allahın izniylee mezun olacaqım ,meslek lisesinde okuyorumm diyelimki ben ygs yi kzanamdımmm gecs yapmak istiyorum gecs icn puan gerekirmi yani belli bir puanı olan mı gecs yapabiliyr yoksaa melsk lisesini acıktan bitirennn herkes mii 2 yııllıqa gecs yapabiliyorr
eğer ygs'yi kazanamazsan sınavsız geçiş hakkın var tabi meslek lisesi mezunu olacağın için..ama bunun da belli kuralları var kontenjan boşluğu da olması gerekir bu konuda fazla bir bilgim yok
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"

yaseminseda
Uzman

Mesaj gönderen yaseminseda » 17 Kas 2012, 03:24

elif işlek yazdı:
yaseminseda yazdı:arkadaslar benm bu sene sn dönemm artık allahın izniylee mezun olacaqım ,meslek lisesinde okuyorumm diyelimki ben ygs yi kzanamdımmm gecs yapmak istiyorum gecs icn puan gerekirmi yani belli bir puanı olan mı gecs yapabiliyr yoksaa melsk lisesini acıktan bitirennn herkes mii 2 yııllıqa gecs yapabiliyorr
eğer ygs'yi kazanamazsan sınavsız geçiş hakkın var tabi meslek lisesi mezunu olacağın için..ama bunun da belli kuralları var kontenjan boşluğu da olması gerekir bu konuda fazla bir bilgim yok

tsk ederimmm elifff
Diye Düşüneceksin.

Kafan Karışmasın.!!

yaseminseda
Uzman

Mesaj gönderen yaseminseda » 17 Kas 2012, 03:25

XcLoW yazdı:
yaseminseda yazdı:ben buraya edebiyat dersi almaya gelmiyorum felsefe yapmanıza gerek yok siz cevap vermiyorsanız verecek birileri cıkar sizin yaptığınıza bilgi paylasımını katletmek denir. bilseydiniz zaten yanıt verirdiniz bos yere laf kalabalığı etmeyelim burdaa ... sevgiyle kalınnn
".. bilgi paylaşımını katletmek .." :D

Sorularını bilip bilmememize gerek yok. Burdaki konulara cevap yazan herkes herşeyi bilmiyor. Ama hiç değilse fikrini belirtiyor. Doğruyu veya mantıklı olanı bulmak kolaylaşıyor. ;)

Bugün 3. gün konuyu açtığından itibaren ve sorduğun sorularla ilgili hala bir cevap gelmedi öyle değil mi? Peki neden?

Benim size garezim yok. Sizi ne tanırım, ne bilirim. Benim üzüldüğüm ve anlatmak istediğim, önemli değerleri kaybetmemek...

Neyse umarım anlaşılıp, anlatabilmişimdir.

bakın demekki cevap verebilen oluyormuss neysee size hayrlı aksamlar
Diye Düşüneceksin.

Kafan Karışmasın.!!

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 17 Kas 2012, 04:53

yaseminseda yazdı:
elif işlek yazdı:

tsk ederimmm elifff
rica ederim:))
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"

Kullanıcı avatarı
XcLoW
Uzman

Mesaj gönderen XcLoW » 18 Kas 2012, 20:58

yaseminseda yazdı:

bakın demekki cevap verebilen oluyormuss neysee size hayrlı aksamlar
Artık halinize acıdığı için cevap vermiş olabilir.. ;)

yaseminseda
Uzman

Mesaj gönderen yaseminseda » 19 Kas 2012, 04:13

burada cevp verenler hallimize acıdıkları için deqil bildikleri için cevp veriyrlarr bunu hatrlatırımm her neyse uzatmayın iii aksamlar size
Diye Düşüneceksin.

Kafan Karışmasın.!!

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön