LYS'den 3 gün sonra polis akademisi sınavının olması?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
eser46
Acemi

LYS'den 3 gün sonra polis akademisi sınavının olması?

Mesaj gönderen eser46 » 13 Ara 2012, 23:46

Normal mi?

sınav aşırı hızlı mı açıklanıyor tarihlerde yanlışlık mı oldu? ösym nin sitesinden baktım geçen yılda öyleymiş, nasıl bu olayı tam anlamadım ben.

emrahk
Onursal Üye

Re: LYS'den 3 gün sonra polis akademisi sınavının olması?

Mesaj gönderen emrahk » 14 Ara 2012, 03:51

Durum gayet normal. Çünkü polislik sınavına LYS değil, YGS puanıyla giriliyor. Dolayısıyla YGS sonucu Nisan'da açıklanacak ve o puanla PMYO sınavına Haziran'da girilecek...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

eser46
Acemi

Mesaj gönderen eser46 » 14 Ara 2012, 23:57

emrahk yazdı:Durum gayet normal. Çünkü polislik sınavına LYS değil, YGS puanıyla giriliyor. Dolayısıyla YGS sonucu Nisan'da açıklanacak ve o puanla PMYO sınavına Haziran'da girilecek...
polis akademisi pmyo sınavı yazısını görünce. akademi sınavı da birlikte yapılacak diye yorumladım :( akademi lys ile alıyor. :(

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 15 Ara 2012, 00:07

Pardon ben MYO olarak anlamışım. 3 gün sonra bu sınavın yapılması zor, ya bildikleri birşey var ya da bir yanlışlık var elbet çıkar ortaya...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön