genel kültür olup ygs ye başvuru yapanlar baksın

Her Konuda Tartışabilirsiniz
kara
Çırak

genel kültür olup ygs ye başvuru yapanlar baksın

Mesaj gönderen kara » 01 Şub 2013, 04:37

arkadaşlar benim bölüm genel kültür ygs ye başvuru yaptım. genel kültürün alan kodu 3283 ama interrnetten sisteme girdiğimde alan konunda 9008 alan ayrımı olmayanlar yazıyo eğer aramızda genel kültür olup ygs ye başvuru yapan varsa bi baksın üyelik bilgilerine sizdede böylemi eğer bi problem varsa hemen halledelim sonra başımız ağrımasın

emrahk
Onursal Üye

Re: genel kültür olup ygs ye başvuru yapanlar baksın

Mesaj gönderen emrahk » 01 Şub 2013, 20:45

Genel kültür bölümü ile Alansız programının kodları farklıdır. En iyisi 2013 - YGS kılavuzunun en alt sayfalarında bulunan dilekçe örneğinin çıktısını alıp, gerekli yerleri doldrumanız ve "Alansız olarka kaydedilen okul kodumun, Genel Kültür olarka değiştirlmesini istiyorum." diye alta not düşüp, ÖSYM'ye postalamanız...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

kara
Çırak

Mesaj gönderen kara » 01 Şub 2013, 21:56

öğrenim bilgileri dilekçe örneği yazıyor anladığım kadarıyla onu doldurup göndercez ve bişey daha sorcam size bunu posta ile göndericez ama ben ösym nin adresini bulamadım bi türlü sürekli farklı farklı yerler çıkıyor bana bide dilekçeyi yolluyacağım adresi söylersiniz bide bu dilekçeyi başvuru yaptığım okulda dolduriyim dimi emrah abi ilgin alakan için şimdiden teşekkürler

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 03 Şub 2013, 19:58

Evet dediğin belgeyi doldurup postalayacaksın. Belgede de yazıyordur, sadece değişmesini istediğin bilgileri doldurup, diğer kutucukları boş bırakacaksın.

Genel Kültür Alanı kodu: 3283

ÖSYM adresi: ÖSYM 06538 Bilkent / ANKARA
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön