Kredi hakkında ?

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Sağnak''

Kredi hakkında ?

Mesaj gönderen Sağnak'' » 11 Şub 2013, 06:17

kolay gelsin arkadaşlarım ben yeni kayıt oldum foruma öncelikle,
ben açık öğretim lisesinde okuyorum şimdi 4 dönem sınavına girdim aklıma takılan şeyler var tabi resmi forumdanda okudum ama size sorayım.
mezuniyet için 192 kredi tamamlamak gerekiyormuş ve en az 8 dönem sınavına girilmesi gerekiyormuş.alanım yok şuan 2 tane muaf ders var.yani bunları tamamlayınca kesin mezun olabilecezmi.biraz kapsamlı bir bilgi verirmisiniz.
şimdiden çok sağolun konu yanlış yerdeyse özür dilerim, herkezden Allah razı olsun. (:

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Kredi hakkında ?

Mesaj gönderen kripton » 12 Şub 2013, 02:49

Sağnak'' yazdı:kolay gelsin arkadaşlarım ben yeni kayıt oldum foruma öncelikle,
ben açık öğretim lisesinde okuyorum şimdi 4 dönem sınavına girdim aklıma takılan şeyler var tabi resmi forumdanda okudum ama size sorayım.
mezuniyet için 192 kredi tamamlamak gerekiyormuş ve en az 8 dönem sınavına girilmesi gerekiyormuş.alanım yok şuan 2 tane muaf ders var.yani bunları tamamlayınca kesin mezun olabilecezmi.biraz kapsamlı bir bilgi verirmisiniz.
şimdiden çok sağolun konu yanlış yerdeyse özür dilerim, herkezden Allah razı olsun. (:
Toplam dönemin en az 8 olmalı mezuniyet için.TOPLAM DÖNEM YAZAN YERE BAKACAKSIN

Toplam dönemin 4 ise, mayıs ayı 5. dönemin olur. Temmuz ayı 6. dönemin olur. Ocak (2014) ayı 7 ve mayıs ayı sınavı ile mezun olabilirsin.

Tabi mezun olmanın bir şartı da tüm zorunlu derslerini bitirmektir. Kredini 1000 de yapsan zorunlu dersin kaldığı sürece mezun olamazsın.
Resim

Sağnak''

Re: Kredi hakkında ?

Mesaj gönderen Sağnak'' » 12 Şub 2013, 03:08

çok teşekkür ederim hocam :)

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön