yardım
-
- Mesajlar: 9
- Kayıt: 09 Nis 2012, 17:43
yardım
arkadaşlar bana fikir verirseniz çok memnun olurum şimdi ders seçeceğim ortak derslerim çok az kredisi yüksek derslere bakıyorum onlarda nasıl bilmiyorum ders çalışacak vaktim yok (1 yaşında bebeğim varda) tarih5 alsam diyorum 4kredi veriyor yada çağdaş türk ve dünya tarihi 1-2 onlarda 4 kredi veriyor aranızda bu dersleri alan bitiren varmı? bana fikir verebilirmi?
Re: yardım
Kaçıncı dönem olduğunu yazmamışsın? Üni sınavına mı gireceksin? bu sene mezun mu olacak ya da olmaya ihtiyacın var?rukiyeilayda yazdı:arkadaşlar bana fikir verirseniz çok memnun olurum şimdi ders seçeceğim ortak derslerim çok az kredisi yüksek derslere bakıyorum onlarda nasıl bilmiyorum ders çalışacak vaktim yok (1 yaşında bebeğim varda) tarih5 alsam diyorum 4kredi veriyor yada çağdaş türk ve dünya tarihi 1-2 onlarda 4 kredi veriyor aranızda bu dersleri alan bitiren varmı? bana fikir verebilirmi?
Basit sözel dersleri seçerek önümüzdeki 2 dönemi geçiştirebilirsin(Mayıs,Temmuz) Seneye Ocak ayına kadar da takriben 10 ay geçmiş olur ve çocuğunun sana olan bağlığı bir nebze olsun düşmüş olur ve daha fazla derse adapte olabilirsin.
Ben şahsen böyle düşündüm...

Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
-
- Mesajlar: 9
- Kayıt: 09 Nis 2012, 17:43
Re: yardım
haklısın yazmamışım bir sınav kaçırdım dönemim 7 kredim 119 bu sene bitirmek istiyorum inş.