bi sorum var diploma ile ilgili
bi sorum var diploma ile ilgili
ocakta yapılan sınavlardan sonra mezun oldum, diploma için başvuru yapmama gerek yok değil mi ? diploma çıkınca bankaya para yatırıp direk alabileceğim yani ? yoksa başka bi şekilde mi olacak bilen varsa açıklarsa sevinirim teşekkürler
Re: bi sorum var diploma ile ilgili
mezun yazısını görünce 10tl yatır beklematri32 yazdı:ocakta yapılan sınavlardan sonra mezun oldum, diploma için başvuru yapmama gerek yok değil mi ? diploma çıkınca bankaya para yatırıp direk alabileceğim yani ? yoksa başka bi şekilde mi olacak bilen varsa açıklarsa sevinirim teşekkürler
Re: bi sorum var diploma ile ilgili
matri32 yazdı:ocakta yapılan sınavlardan sonra mezun oldum, diploma için başvuru yapmama gerek yok değil mi ? diploma çıkınca bankaya para yatırıp direk alabileceğim yani ? yoksa başka bi şekilde mi olacak bilen varsa açıklarsa sevinirim teşekkürler
Evet dediğin gibi oluyor. Fakat bu 2 ay süresince diplomaya ihtiyacın olursa belli bir süre diploma yerine geçen çıkma belgesi istersen Ankara ya dilekçe yazıp bankaya para yatırıp dekontu dilekçe ile gönderiyorsun. Çıkma belgeni sana yolluyorlar.
Diplomanı alacağın zaman tekrar para yatırmadan çıkma belgesini verip diplomayı alıyorsun. Buna ihtiyacın yoksa diploma çıkınca gidip dekont ile alabilirsin