EN SON HANGİ FİLMİ İZLEDİNİZ
EN SON HANGİ FİLMİ İZLEDİNİZ
En son hangi filmi izlediniz 

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Re: EN SON HANGİ FİLMİ İZLEDİNİZ
Amores Perros (Paramparça Aşklar ve Köpekler)
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
children...gerçek yaşamdan uyarlanmiş bi film
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
-
- Uzman
cmylmz fundamentals
Gün Gelecek"Ben Nerede YanLış Yaptım.?
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
Elini Kalbine Götür; ANLARSIN.!!....
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
Elini Kalbine Götür; ANLARSIN.!!....
En son 'the fall'u izledim, üzerine de film izleyemedim. O filmden sonra her film, eksik, tatsız gelmeye başladı. Halen izlemeyenler varsa kaçırmasınlar. 

Dün akşam zorla, Salt'ı izledim:
http://www.imdb.com/title/tt0944835/
http://www.imdb.com/title/tt0944835/
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Inception filmini izledim... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Yardımcı Asistan
Film değilde film tadında 10 partlık bi dizi izledim Band Of Brothers 

NİNJANİN İNTİKAMİ ve
CENNET POSTACİSİ sanirim diziden filme çevrilmiş
CENNET POSTACİSİ sanirim diziden filme çevrilmiş
Akıl Oyunlari
Eskiden çok fazla film izler, hatta bazen eski yabancı dizilere dalar, sezon, sezon bitirirdim tek oturuşta...
Benim için 2014 dönüm noktası, Bursa ya geçen hafta gelen kitap fuarından toplam 18 tane kitap aldım.
Bu kitapları bitirmem ve yenilerini almam lazım, gelecek sene ciddi puanlar almam gerekiyor MF3 430 ve üzeri puan istiyorum!
Bu durumdan dolayı Film dizi izleme olayını askariye indirdim
İzledim diziler;
Leyla ile Mecnun, Muhteşem Yüzyıl
The Walking Dead - (Gösterimde),
Falling Skies - (Sezon Tatilinde)
Game Of Thrones - (Sezon Tatilinde)
Hafta da sadece 250-300dk TV ye bakıyorum oda İnternet üzerinden.
Evdeki TV'yi söktüm kilere kaldırdım
The Walking Dead sezon finali yapıp diğer siziler başlayacak haftada 350dk yı TV ye ayıracağım.
Bunun dışında birşey izlemek bana haram
Ders, ders, ders, ders....
Yaş kemale ermeden birşeyler yapıp bu düzeni değiştirmek lazım...
Benim için 2014 dönüm noktası, Bursa ya geçen hafta gelen kitap fuarından toplam 18 tane kitap aldım.
Bu kitapları bitirmem ve yenilerini almam lazım, gelecek sene ciddi puanlar almam gerekiyor MF3 430 ve üzeri puan istiyorum!
Bu durumdan dolayı Film dizi izleme olayını askariye indirdim

İzledim diziler;
Leyla ile Mecnun, Muhteşem Yüzyıl
The Walking Dead - (Gösterimde),
Falling Skies - (Sezon Tatilinde)
Game Of Thrones - (Sezon Tatilinde)
Hafta da sadece 250-300dk TV ye bakıyorum oda İnternet üzerinden.
Evdeki TV'yi söktüm kilere kaldırdım

The Walking Dead sezon finali yapıp diğer siziler başlayacak haftada 350dk yı TV ye ayıracağım.
Bunun dışında birşey izlemek bana haram

Ders, ders, ders, ders....

Yaş kemale ermeden birşeyler yapıp bu düzeni değiştirmek lazım...
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Sil baştan
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ölüm belçisi