arkadaşlar meraba.
acıköğretimde sınavlar nasıl oluyor ? mesala 2.dönem şuan..
II. dönem sınav giriş yerlerinin internette yayınlanmaya başlanılması.
06 Mayıs 2013
II. DÖNEM SONU SINAVLARI
11-12 Mayıs 2013
şimdi II.dönemde sınava gireceğim yer açıklandı 6 mayısta. 11-12 mayısta sınavlar nasıl olucak her ders için ayrı ayrımı sınava giriyoruz hani sistemi nedir yardımınızı bekliyorum.
Acıköğretim sınavlarıyla ilgili..
Re: Acıköğretim sınavlarıyla ilgili..
http://aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=195CasperCrazy yazdı:arkadaşlar meraba.
acıköğretimde sınavlar nasıl oluyor ? mesala 2.dönem şuan..
II. dönem sınav giriş yerlerinin internette yayınlanmaya başlanılması.
06 Mayıs 2013
II. DÖNEM SONU SINAVLARI
11-12 Mayıs 2013
şimdi II.dönemde sınava gireceğim yer açıklandı 6 mayısta. 11-12 mayısta sınavlar nasıl olucak her ders için ayrı ayrımı sınava giriyoruz hani sistemi nedir yardımınızı bekliyorum.
Genel hatları ile bilgiler burada olup bu sayfada yer almayan kısmı, sınavlar 2 gun yapılmakta(c.tesi,pazar) toplamda 4 oturum olup sectiginiz dersler hangi oturumda ise sınav giriş belgenizi çıkarttıgınızda gireceğiniz oturumları detaylı olarak görebilirsiniz.
Hangi oturumda hangi ders oldugu ders seçerken gozukuyor, alternatif olarak çıkmış sorulara bakarak oturumlarda hangi ders olduğunu görebilirsiniz.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
-
- Doktor
Hiç buladar strese girme.!
Hep ayni binada girgrksın snavlara cumartesi pazar boyunca ikişer defa yani toplam 4 kez
O 4 sefer de de örneğin sabahki sınava 4 dersden oglenkine 5 dersden. Atıyorum su anda.
Sonra pazarda aynı şekilde ama hep ayni yerde.
Sadece salonlar değişebilir,soleki bir 8salonda giersin bir 3 salonda.
O da yazıyor. Doğru sırada oturmama gibi Bi şansın bile yok.
Cunki sana verilen sınav belgesınde sıra nıiunarası dahi yazıyor.
Yani hiç merak etme cok güzel,bir sistem ile işliyor her şey. Sen sadece herseyını iyi takip et ve
Geçmiş sınav soruları hata su online testleri ezberle
Kolay gelle
Hep ayni binada girgrksın snavlara cumartesi pazar boyunca ikişer defa yani toplam 4 kez
O 4 sefer de de örneğin sabahki sınava 4 dersden oglenkine 5 dersden. Atıyorum su anda.
Yani hiç merak etme cok güzel,bir sistem ile işliyor her şey. Sen sadece herseyını iyi takip et ve
Geçmiş sınav soruları hata su online testleri ezberle

Kolay gelle
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
-
- Acemi
Sagolasın hocam. her ders içinmi böyle giricez? yoksa onlar ders - salon giriş yerini felan internetten cıkartıcaz sınav yerine gidip giricez hangi ve ders nasıl nezaman giriceğimizi ve hangi derse nezaman nasıl bakıyoruzvişneçürüğü yazdı:Hiç buladar strese girme.!
Geçmiş sınav soruları hata su online testleri ezberle![]()
Kolay gelle

-
- Acemi
veya şöyle sorayım
hangi dersin sınavı nezaman
hangi dersin sınavı nezaman