olgunluk sinavi yardim
olgunluk sinavi yardim
slm arkadaslar ben 1 sene sonra ygs ye giricem yada olgunluk sinavi diyelim bu sinav nasıl olucak mulakat gibi dersler varmiş bunlar hangi dersler isimleri yazarsaniz sevinirim bu sınav yürürlüge ne zaman giricek acaba cevaplar bekliyorum iyi geceler
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Re: olgunluk sinavi yardim
seren bu ne acele daha ortada birşey yok zamanla bilgiler gelir
kimsenin şu an bildiği net birşey yok 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- kardelen198
- Uzman Doktor
Şimdilik fısıltı gazetesi haberleri canım bunlar ama her an gerçekleşebilir 

-
- Asistan
seneye mi olacak bu? yoksa sonra mı??
Arkadaşlar heyecan yapmayın. Delinin biri kuyuya bir taş atıyor hepimiz arkasından atlıyoruz. Bu sistem daha konuşulma aşamasında yürürlüğe konulacakta vırtta zırtta derken seneye değil anca 2seneye olur gibime geliyor. Köklü değişim bir anda devreye sokamazlar.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
haklısınızda simdiden az az çalişmaya baslicam simdi hangisine calişicam ygs mi çalişmam gerekiyor yanı
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Seneye sınava giriceksen ygsye çalış.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
pekı bu ygs yada olgunluk sınavı hakkında bilgi alabilcegimiz bir numara varmı varsa yazarsaniz sevinirim
seren kararlı öğrenecek
alo 147 ara belki birşeyler bilirler 

aradım ama bilgi veremediler daha düzenlemedeymiş belli olunca internetde yayınlanir diyorlar
dedim sna daha hazırlık aşamasında 

bize gelmeden hazirlanmaz umarım bu olgunluk sinavi olursa ygs gördügümüz derslerdenmi sınava giriçez
tabiki lisede okuduğumuz derslerden sorular olcak sınavın adı değişcek yoksa bizi olgunluğumuza bakmıycaklar eğer öyle olsa ben kesin kazanırım

ben kalırım çok olgun biri oldugumu söyleyemem
- kardelen198
- Uzman Doktor
Serenacım Olgunluk Sınavı da diğer sınavlar gibi olacak, tek fark liseden mezun olup olamayacağını ölçecek içeriği hakkında birşey bilinmiyor henüz
Halamın bir sözü vardır "Amaann herkese ne olacaksa bize de o olacak" der; herkes eşit yani takılma bunlara