DERS SEÇME
DERS SEÇME
Merhabalar, ders seçme işlemilerini 16 mart 2012 tarihine kadar yapabiliyoruz ama bu "16 mart a kadar" derken 16 mart cuma mesai bitimine kadar mı yoksa 15 mart perşembe mesai bitimine kadar mı 

Re: DERS SEÇME
son saniyeye kadar bekliycen mi yani krip
16 mart son gün sanırım 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Yok ya seçtim de çıktı alıp eksik olan 2 kitabımı tamamlayacağım da çıktıyı elime almadan içim rahat etmiyor da. ( Sanki o çıktıyı almadan ders seçimi yapmamış gibi hissediyorum ) Uzun süre hastaydım çıkamadım bu işi de son ana bırakmak istemiyorum ama bakalım. Bu konuda emin olmak istiyorum

aynen benmde derslerin cıktısını almadan rahat etmiyor içim 

- maybeoneday
- Uzman
16 mart mesai bitimine kadar'da neden o kadar son dakikaya birakiyorsun 

Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

Yok ben ikinci gün kayıt yeniledim ve sonra ders seçimimi yaptım ama dediğim gibi çıktıyı almayınca sanki ders seçimi yapmamış gibi hissediyorum
Hasta olduğum için de çıktıyı almam gecikti ama şimdi halkeğitimden geliyorum çıktımı da aldım eksik kitabımı da. Sadece ingilizce-7 yokmuş onun için de liseye gidicem bakalım.

- platonun manevi kızı
- Çırak
arkadaslar mayıs donemı ıcın ders secımı yapıldı benım yapmama ragmen hala sıstemde duruyor ders secım porggamı sızınkıde duruyormu kaldırıldımı?
Kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et, ilkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer!
benimkinde duruyo
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
O durur bir süre. Eğer ders seçme işleminin süresi dolduysa da durabilir. Bir terslik yok.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.