Niye açıköğretimdeyiz?
Re: Niye açıköğretimdeyiz?
Okumayı her zaman sevmişimdir.. Benim sorunum da okul hayatıyla ilgili. Liseye başladıktan sonra en çokta arkadaş ortamı yüzünden 1. sınıfta bırakmıştım. Sonraki sene tekrar başladım bu kez de yine arkadaş ortamı yüzünden devamsızlıktan kaldım. Onları suçlayamam onlara uymak tamamen benim aptallığımdı. Okuldan ayrılırken müdür yardımcımız sağolsun beni çok severdi açıköğretimi anlattı dışardan bitirmemi söyledi. Daha önce bilsem 1. sınıfa ilk açıköğretimden başlardım. Ben çok severek okudum. Ve normalde çalışmadığım kadar ders çalıştım. Daha da önemlisi okumanın kıymetini anladım.
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
Teşekkürler iyi dileklerin için. Yaş ilerlediği ve hayatta farklı sorumlulukları yüklendiğim için şu an AÖF düşünüyorum. Bu işler vaktinde olsa ve şartlar da müsait olsa şu an elbette farklı bir yaşantım olurdu. Ama ben şu an ki halimden hiç şikayetçi değilim ve memnunum.platonun manevi kızı yazdı:okumanın pesını bırakmadıgın ıcın kesınlıkle kutluyorum seni.. yasını ve hayattakı konumunu bılmıyorum fakat senın eger üniversiteyi düşünüyorsan okuyacağına içten inanıyorum.. lıseyı sanırım temmuzda bıtırıyorsun bence hiç peşini bırakma..
İnsan elinden gelenle sorumludur. Gerisi nasip ve kısmete kalıyor. Taktir edilen buymuş. Benim şu an okumamı gerektiren, zorlayıcı bir neden de yok. Bu süreç ve okumak bana zevkli geliyor. Bu yaştan sonra biraz hobi olarak okuyorum. Neticesi sonu ne olur, onu da kestiremiyorum ama ben içimden gelen sese kulak veriyorum. Rabbim de sonumuzu hayreylesin.

Yazdıklarınızı yeni okudumda arkadaşlar.
Gerçekten herkesin ayrı bi sebebi var.. Benim sebebi sorarsanız, ben düz bi liseye yazıldım. ilk sene vurdum duymazlık tembellik.. Arkadaş ortamı vs.. Babam açıkçası kalırsan biter okul hayatın dedi, ben dinlemedim sene sonu geldiğinde karne de sınıf tekrarı yazıyordu.. Babam ders olsun diye en zor en zorba işe verdi..
Tamam dedim baba bi şans daha ver sana söz veriyorum.. Bu sene geçicem.. Sene başladı, özel olucak ama hayatımda değer verdiğim biri vardı. Değerden öte fazla fazla. Fakat söz verdim ama üşengeçlik düzensizlik
tembellik yine vardı üzerimde.. İçimden zerre gelmiyodu. Adeta akıllanmıyodum.. Dönem sonu geldi, yüzüne bakamadım babamın.. maddi açıdan kötüydük işsizdi o aralar. belki de bana 3-5 bişeyler vericek diye kendinden kısıyodu.. Ama ben bunu anlamıyodum. Anlasam da değişen bişey olmıcaktı. 2.dönemin ilk günü babamla okula gittik, sivilim tabiki. Tasdiknameyi aldık.. Arkadaşlarımı gördüm teneffüs saatiydi. Bu ne hal derse gelsene dediler. Başımdan kaynar sular indi sanki.. Çok kötüydü. O anı bi daha yaşamak istemem. berbattı. Sonra bir sürü işte çalıştım her zorlukta kendime lanet ettim, niye dedim ama nafileydi.. Pek çok şey yaşadım 2-5 sene oluyor..
Şimdi
Şükür ki sevdiğim işime gidip geliyorum, rahatım.. Kısmet böyleymiş diyorum yoluma bakıyorum.
Ve 2 senedir de hedefim PMYO.
Onu kazanabilirmiyim hiç bilmiyorum. Tamam çalışıyorum derslere ama, halen birazda olsa o isteksizlik var.. Onu nasıl yenicem bilmiyorum, forumda bi konu okumuştum, hayatla ilgili tüm bağları koparmak gerek gibisinden diyordu biri. Gerçekten öyle olması gerek..
Gerçekten herkesin ayrı bi sebebi var.. Benim sebebi sorarsanız, ben düz bi liseye yazıldım. ilk sene vurdum duymazlık tembellik.. Arkadaş ortamı vs.. Babam açıkçası kalırsan biter okul hayatın dedi, ben dinlemedim sene sonu geldiğinde karne de sınıf tekrarı yazıyordu.. Babam ders olsun diye en zor en zorba işe verdi..
Tamam dedim baba bi şans daha ver sana söz veriyorum.. Bu sene geçicem.. Sene başladı, özel olucak ama hayatımda değer verdiğim biri vardı. Değerden öte fazla fazla. Fakat söz verdim ama üşengeçlik düzensizlik
tembellik yine vardı üzerimde.. İçimden zerre gelmiyodu. Adeta akıllanmıyodum.. Dönem sonu geldi, yüzüne bakamadım babamın.. maddi açıdan kötüydük işsizdi o aralar. belki de bana 3-5 bişeyler vericek diye kendinden kısıyodu.. Ama ben bunu anlamıyodum. Anlasam da değişen bişey olmıcaktı. 2.dönemin ilk günü babamla okula gittik, sivilim tabiki. Tasdiknameyi aldık.. Arkadaşlarımı gördüm teneffüs saatiydi. Bu ne hal derse gelsene dediler. Başımdan kaynar sular indi sanki.. Çok kötüydü. O anı bi daha yaşamak istemem. berbattı. Sonra bir sürü işte çalıştım her zorlukta kendime lanet ettim, niye dedim ama nafileydi.. Pek çok şey yaşadım 2-5 sene oluyor..
Şimdi
Şükür ki sevdiğim işime gidip geliyorum, rahatım.. Kısmet böyleymiş diyorum yoluma bakıyorum.
Ve 2 senedir de hedefim PMYO.
Onu kazanabilirmiyim hiç bilmiyorum. Tamam çalışıyorum derslere ama, halen birazda olsa o isteksizlik var.. Onu nasıl yenicem bilmiyorum, forumda bi konu okumuştum, hayatla ilgili tüm bağları koparmak gerek gibisinden diyordu biri. Gerçekten öyle olması gerek..
Yet each man kills the thing he loves
nerde bu konu acaba
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- platonun manevi kızı
- Çırak
tabıkıde okumanın ve ogrenmenın yası yok ama yınede herseyın yasında guzel olduguna ınananlardanım mesela bır cok yere gırıs ıcın yaş sınırlaması var polıs olmayı cok ısterdım ama yastan kaybettım bu sene en ufak bır ornek... belkı lıseyı gecen sene bıtırseydım gırebılıcektım. bende lıseden kalıp acıklıseye gecen bırı oldugum ıcın bende cok pısman oldum hatta hayatımda hıcbırsey ıcın bu kadar pişman olmadım okumak meslek sahıbı olmak gercekten onemlı
arkadaslar hayatta hep bır mucadele var sız bır bakıma sadece kendınız ıcın degıl annenız babanız kardeslerınız ıcınde okuyun biryerlere gelmeye çalışın çünkü inanın iyi yetişmiş bir evlat anne babanında yarınlara en büyük dayanağı özellikle kız çoçuklarının okumasının ne denli önemli olduğunu yaşadığımız ülkede görüyoruz kadının adı olmadığını.. özellikle de kızlarımız koca elıne bakan bir kadere mahkum ediliyorlar ki okutulmuyorlarki kocasının dibinden ayrılamasın diye niye? ne hakla? her okuyan kız kötü yolamı düşüyor? soru içinde sorular.. eğerki kadınlarımız haklarını savunmayı bılıp maddı ozgurluklerını ellerıne alabılselerdı o adamlar kadınlara değil boş duvarlara atıcaklardı yumruklarını..
arkadaslar hayatta hep bır mucadele var sız bır bakıma sadece kendınız ıcın degıl annenız babanız kardeslerınız ıcınde okuyun biryerlere gelmeye çalışın çünkü inanın iyi yetişmiş bir evlat anne babanında yarınlara en büyük dayanağı özellikle kız çoçuklarının okumasının ne denli önemli olduğunu yaşadığımız ülkede görüyoruz kadının adı olmadığını.. özellikle de kızlarımız koca elıne bakan bir kadere mahkum ediliyorlar ki okutulmuyorlarki kocasının dibinden ayrılamasın diye niye? ne hakla? her okuyan kız kötü yolamı düşüyor? soru içinde sorular.. eğerki kadınlarımız haklarını savunmayı bılıp maddı ozgurluklerını ellerıne alabılselerdı o adamlar kadınlara değil boş duvarlara atıcaklardı yumruklarını..
Kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et, ilkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer!
son sene evde kasıp derece yapmak için, istemez misiniz aölden bir kardeşiniz derece yapsın 

Allah öyle istedi.
En son KGamze tarafından 05 Tem 2013, 03:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
okul hayatım 1. sınıftan beri berbattı orta okula geçince düzeldim lisede yine berabt moduna geçtim isteksizlik okuldan soğuma derken sağlık sorunlarım nedeniyle ortopedik bir ameliyat oldum 6 ay yürüyemedim okula gidemedim raporum var okul raporumu kabul etmedi bütünlemeye kaldım onuda geçemedim tastikname aldım üzülmedim çünkü soğumuştum okuldan okuldaki çevreden açık liseye kayot olmamda 5 senemi aldı karar vermek cesaret gösterebilmek en korktuğum şey başaramamaktı ailemi hüsrana uğratmak ama şu anda mutluyum 5 sene öncesine gitseydim tastiknameyi aldıgım anda açık liseye yazılırdım şimdiye belki mezun bile olmuştum kader kısmet buğüneymiş ailem arkamda ilk sınavım biraz kötü geçti ama ailem öteki sınavda düzeltirsin diyor en önemliside ailemin yanımda olması AİLEMİ ÇOK SEVİYORUM...
kalan kredi:56 toplam kredi:136
lise 2 de örgünü bırakınca, sonradan okuma aşkım depreşti. ve açığa yazıldım.
şimdi ise açık öğretim candır diyorum
şimdi ise açık öğretim candır diyorum

o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Öğretmenlerin diğer tanıdık öğrencilere torpili beni 1 dersle sınıfta bırakmaları o da din kültürü dersi.Okulun sıkı disiplini öğretmenlerin bazı öğrencilere aşşağılayıcı sözleri tavırları yüzünden bıraktım şimdi kafam rahat.Şimdi okuldaki Aptal öğretmenlerle uğraşmıyorum artık. 
Her öğretmen öyle değilde bana nedense hiç iyi öğretmen denk gelmiyor.

Her öğretmen öyle değilde bana nedense hiç iyi öğretmen denk gelmiyor.