Mutluluktan aglicam nerdeyse
Bebegimize isim :)
Bebegimize isim :)
Bugun bebegimiz oldu bizim teyzemin kizinin yani. Isim konusunda hala kesin karar veremedik Ahmet Emir olabilir diye dusunuyoruz ama sizin bildiginiz anlami guzel isimler varsa soyler misiniz ?
Off biyandanda yanlarinda degilim diye uzgunum =(
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Re: Bebegimize isim :)
eymen olabılır tam anlamını hatırlayamadım ama cok guzel bı ısım
Tabi ki Emrah..
Şaka bir yana Emir güzelmiş, iki isim olayını sevmediğim için sadece Emir tercih ederdim ben. Ya da Burak...
Şaka bir yana Emir güzelmiş, iki isim olayını sevmediğim için sadece Emir tercih ederdim ben. Ya da Burak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Kardesinin ismi eymen zatenbyMRZ yazdı:eymen olabılır tam anlamını hatırlayamadım ama cok guzel bı ısım
emrahk yazdı:Tabi ki Emrah..![]()
Emir guzel ya benimde cok hosuma gidiyor. Ahmet Burak olmuyor gibi pek ahmet emir daha uyumlu sanki
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Acikcasi biraz daha modern isim istiyoruz =) osman ismini severim zaten ben guzel isim Osmanlidan.
allah analı babalı büyütsün darısı olmayanların başına
emir güzel bencede:) iki isimli olcaksa berat, alper olabilir 
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Ay bebeklere hiç kıyamam çok severimm onları Allah anneli babalı büyütsün
Semih
olsun güzel isim
Semih
olsun güzel isim
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
Efe ismi cok guzel bende cok severim ama yakin akrabalardan bir ahmet efemiz var zaten
Buyuk ihtimalle emir olcak gibi bende baktim cok ama daha guzel bir isim bulamadim 
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Allah anasına babası hayırlı evlat etsin 
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Amin canim =)
Rabbim analı babalı büyütsün. Emir çok hoş bir isim. İki isim koymak bana her zaman sıcak gelmiştir. İlk okuduğumda Eymen gelmişti aklıma ama o denmiş ve ailenizde var. TAYLAN ismi hoşuma gitmiştir her zaman belki slz de beğenirsiniz ceren'm (: