Arkadaşlar ben bu yıl çok büyük bir hata yaptım. Seneye ya da daha sonraki senelerde sınava girecek arkadaşlara söylüyorum..
Açıköğretim ya da 2 yıllık düşünüyorum sadece tek test yaparım diğerlerine dokunmam demeyin. benim yaptığım hata tam olarak buydu (: türkçenin tamamını doğru yapsanız bile diğer bir testten daha en az yarım net çıkarmak zorundasınız. ben bunu bilmiyordum bir senem boşa gitti..
YGS’de puanlar neler ve hangi başarıya göre hesaplanacak?
YGS’de bir adayın puanının hesaplanabilmesi için 4 testin en az ikisinden yarım net yapması gerekiyor. ÖSYM “şu testlerden yarımşar net yapacaksın” diye bir kısıtlama getirmedi. Ancak eğer aday sadece tek testin tüm sorularını doğru cevaplandırıp diğer hiçbir teste dokunmazsa ne yazık ki hiçbir puanı hesaplanmayacak.
AÖF GİRİŞ İÇİN BARAJ NEDİR
Re: AÖF GİRİŞ İÇİN BARAJ NEDİR
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
Efla bu ediğini yeni öğrendim. Ben de yanlışlık var diye düşünmüştüm ama yazdığın alıntı mantıklı. Keşke Sosyal Bilinlerden de birkaç soru yapsaydın, kolay sorular vardı..
Artık seneye kısmetmiş, bundan sonra arkadaşları uyarırız sadece bir test çözmek yetmiyor diye, tecrübe oldu bize...
Artık seneye kısmetmiş, bundan sonra arkadaşları uyarırız sadece bir test çözmek yetmiyor diye, tecrübe oldu bize...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Evet keşke yapsaydım ama yanlış çıkar da doğrularımdan gider diye korktum. Bu hataya düşen ve düşebilecek çok insan var. Uyarmak şart.
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi