sınav giriş yeri duyuru
sınav giriş yeri duyuru
acik lise sınavlarının ALES sınavları ile aynı gün olması dolayısı ile sınav yapılacak okullarda değişikşik yapma ihtiyacı doğmuştur.Sınav yeri bilgileri görüntüleme ekranı geçici olarak kapatılmış olup,düzenleme işlemlerinin ardından tekrar açılacaktır. aol.meb.gov.tr ana sayfasından alıntı...
Re: sınav giriş yeri duyuru
Bunlar bu sınavı erteleyebilir bile bir ihtimal. Kırk yılda bir zamanında açıklandı giriş yerleri şu hale bak yaw 

yani bu ne demek şimdi bana verdikleri okulu geri alcaklar
ne şanslıyım gördüm okulumu
niye zamanında düşünmüyorlar mı ales sınavı var kaç ay önceden hesaplıyorlar hayret yanii

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
birde ertelemesinler yahu sınavı:
olmaz dimi öyle bişey? yok yok olmaz.

o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Hepsi belli olmusken, kaldirip yeniden düzenlemek bir tek bizim ülkemizde oluyordur herhalde.
Napalim hayirlisi olsun. (:
Napalim hayirlisi olsun. (:
Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!
Ö.G.
umarım ertelenmez ama geçmiş yıllarda ertelendiğini ben biliyorum o zaman ben başlamamaşıtım ama kardeşim okuyordu.ozgur yazdı:birde ertelemesinler yahu sınavı:olmaz dimi öyle bişey? yok yok olmaz.

Evet daha önceleri ertelenmişdi bu sınavda da ertelenme ihimali var gibi geliyor bana ama birşey farketmiyor 1 hafta sonraya ertelerler en kötü ama buda şuan için düşük bi ihtimal gibi
Sınav giriş yerleri açıklanmış.. Benim sınav yerim değişmemiş 2 gün önce yazdıklarıyla aynı. (:
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
benimkide değişmemiş
benimkide aynı 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Benimkide ayni
demekki olaya biraz heyecan katmak icin kaldirip tekrar koymuslar 

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
benımkı degişmiş
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- kardelen198
- Uzman Doktor
Benim sınav yerim de değişmemiş. 

allah tan öyle bişey yapmadılar. kısa bir süre sonrayada, erteleseler insanın sabrı kalmıyor. inş güzel olur hepimiz icin.kripton yazdı:umarım ertelenmez ama geçmiş yıllarda ertelendiğini ben biliyorum o zaman ben başlamamaşıtım ama kardeşim okuyordu.ozgur yazdı:birde ertelemesinler yahu sınavı:olmaz dimi öyle bişey? yok yok olmaz.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.