DERS ÇALIŞAMAMA SORUNU

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
dark_angel
Yardımcı Asistan

Re: DERS ÇALIŞAMAMA SORUNU

Mesaj gönderen dark_angel » 04 May 2012, 01:17

hackerandkoch yazdı:
dark_angel yazdı:bende bazı sorunlar nedeniyle ders çalışamadım.malesef sınava az zaman kaldı o yüzden geçmiş sınav sorularına bak.mutlaka aynı sorulardan çıkıyor sınavda.
mız mız olduğundan olmasın . ders çalışamama ??
benim annem ameliyat olduğu için 1 aydır hastanelerde süründüm o yüzden çalışamadm.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 04 May 2012, 01:19

dark_angel yazdı:
hackerandkoch yazdı:
dark_angel yazdı:bende bazı sorunlar nedeniyle ders çalışamadım.malesef sınava az zaman kaldı o yüzden geçmiş sınav sorularına bak.mutlaka aynı sorulardan çıkıyor sınavda.
mız mız olduğundan olmasın . ders çalışamama ??
benim annem ameliyat olduğu için 1 aydır hastanelerde süründüm o yüzden çalışamadm.
a buna üzüldüm geçmiş olsun :(
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 04 May 2012, 01:34

geçmiş olsun arkadaşım :? gerçekten evde biri hastaysa senin başka birşeyle meşgul olmana fırsat olmaz ayrıca sende kafayı veremessin...benimde annem rahatsız çalışabildiğim kadar çalışıyorum elimden ne gelirse sınav günü ortaya çıkcak hayırlısı olsun saglık olsun en önemlisi :wink:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 04 May 2012, 01:36

pskolog yazdı:geçmiş olsun arkadaşım :? gerçekten evde biri hastaysa senin başka birşeyle meşgul olmana fırsat olmaz ayrıca sende kafayı veremessin...benimde annem rahatsız çalışabildiğim kadar çalışıyorum elimden ne gelirse sınav günü ortaya çıkcak hayırlısı olsun saglık olsun en önemlisi :wink:
bence de
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

Kullanıcı avatarı
dark_angel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen dark_angel » 04 May 2012, 01:37

pskolog yazdı:geçmiş olsun arkadaşım :? gerçekten evde biri hastaysa senin başka birşeyle meşgul olmana fırsat olmaz ayrıca sende kafayı veremessin...benimde annem rahatsız çalışabildiğim kadar çalışıyorum elimden ne gelirse sınav günü ortaya çıkcak hayırlısı olsun saglık olsun en önemlisi :wink:
allah şifa versin annelerimize.bizede bol zeka ve sabır:)

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 04 May 2012, 01:38

dark_angel yazdı:
allah şifa versin annelerimize.bizede bol zeka ve sabır:)
aminnnnn
Resim
MEZUN

saddamhuseyin
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen saddamhuseyin » 04 May 2012, 16:35

bende biktim ya. mezun olsam diplomayi alsam uni'ye hazirlanmaya istekli olacam. ama aol bana sanki 100 yildir okuyormusum gibi geliyor... mezun olunca isler degisir yeniden ilk gunku gibi heves edip uni'ye calismaya baslarsiniz. benimde 2 sinavim kaldi en fazla 3 (ek sinav) benimde calisasim yok. ama bu calismama istegi yeni kayit yaptiran yada 2-3 kez sinava girmis olanlarda beliriyorsa kotu. cunku o sekilde hic calismadan (en azindan gecmis sinav sorusu cozmeden) okulu bitirmek zor.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 04 May 2012, 19:54

saddamhuseyin yazdı:bende biktim ya. mezun olsam diplomayi alsam uni'ye hazirlanmaya istekli olacam. ama aol bana sanki 100 yildir okuyormusum gibi geliyor... mezun olunca isler degisir yeniden ilk gunku gibi heves edip uni'ye calismaya baslarsiniz. benimde 2 sinavim kaldi en fazla 3 (ek sinav) benimde calisasim yok. ama bu calismama istegi yeni kayit yaptiran yada 2-3 kez sinava girmis olanlarda beliriyorsa kotu. cunku o sekilde hic calismadan (en azindan gecmis sinav sorusu cozmeden) okulu bitirmek zor.
aynen sen mi ben mi ?
Resim
MEZUN

aogorunus
Uzman

Mesaj gönderen aogorunus » 05 May 2012, 00:10

ben ders çalışma isteği olmamasını, bahar sendromuna bağlıyorum arkadaşlar. bu sendrom geçene kadar iş işten geçmiş olacak maalesef. şimdi kış olsaydı, geçerdik kaliferin yanına mis gibi çalışırdık.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 05 May 2012, 00:31

aogorunus yazdı:ben ders çalışma isteği olmamasını, bahar sendromuna bağlıyorum arkadaşlar. bu sendrom geçene kadar iş işten geçmiş olacak maalesef. şimdi kış olsaydı, geçerdik kaliferin yanına mis gibi çalışırdık.
vallahi kışın da kar ne güzel yağıyor diye kar'ın yağışına dalıp yine çalışmazdık
Resim
MEZUN

Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Jackal4540 » 25 May 2012, 01:26

Arkadaşlar çoğunuzun problemi dikkat yani hiperaktive eksikliğinden kaynaklanıyor.İlaç kullanıyorum ben 10 saat uyutmadan ders çalıştırıyor kafa makina gibi oluyor yorgunluk sıkıntıda kalmıyor.Psikiyatriye görünmenizde fayda var dikkat eksikliği konusunda yardımcı oluyorlar.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 25 May 2012, 01:34

Jackal4540 yazdı:Arkadaşlar çoğunuzun problemi dikkat yani hiperaktive eksikliğinden kaynaklanıyor.İlaç kullanıyorum ben 10 saat uyutmadan ders çalıştırıyor kafa makina gibi oluyor yorgunluk sıkıntıda kalmıyor.Psikiyatriye görünmenizde fayda var dikkat eksikliği konusunda yardımcı oluyorlar.
kanka bende gidecemde obs var galiba takıntı sorunu . ne demem lazım . açıkça manyağım desem içeri alırlar . vallah bende gidecem
Resim
MEZUN

Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Jackal4540 » 25 May 2012, 01:47

hackerandkoch yazdı:
Jackal4540 yazdı:Arkadaşlar çoğunuzun problemi dikkat yani hiperaktive eksikliğinden kaynaklanıyor.İlaç kullanıyorum ben 10 saat uyutmadan ders çalıştırıyor kafa makina gibi oluyor yorgunluk sıkıntıda kalmıyor.Psikiyatriye görünmenizde fayda var dikkat eksikliği konusunda yardımcı oluyorlar.
kanka bende gidecemde obs var galiba takıntı sorunu . ne demem lazım . açıkça manyağım desem içeri alırlar . vallah bende gidecem
Yok canım ne alaka sende :mrgreen: Etrafı kırıp dökme yeter sadece dertlerini anlat ancak doktora saldırırsan etrafa saldırırsan alırlar içere.Bunalımda olduğundan bahset yeşil reçete tedavisi uyguluyorlar bunalım geçiren hastalara.Sadece seni sinir etmeyecek psikiyatri doktoru bul çoğu hastayı sinir ederler psikiyatri doktorları nedeni ise davranış şekillerini anlamak için yaparlar bunu hasta ise farkında olmaz.sana öyle bir şey yaparsa sinirlen ama bilerek sinirlen içinden geleni yap etrafı kırıp dökme saldırma kimseye.
obsesif kompulsif bozukluk senin hastalık kesinlikle antidepresan tedavisi uygularlar sana.
Sıkıntı,stres,takıntı,Bunaltı bu belirtiler varmı sende varsa obsesif kompulsif bozukluk.
Ben seni tedavi edemem ama doktora görün sen dediğimi yap dikkat eksikliği varsa kendini derslere veremiyorsan onuda söyle.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 25 May 2012, 01:51

gardaş özele gelsene
Resim
MEZUN

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön