benim annem ameliyat olduğu için 1 aydır hastanelerde süründüm o yüzden çalışamadm.hackerandkoch yazdı:mız mız olduğundan olmasın . ders çalışamama ??dark_angel yazdı:bende bazı sorunlar nedeniyle ders çalışamadım.malesef sınava az zaman kaldı o yüzden geçmiş sınav sorularına bak.mutlaka aynı sorulardan çıkıyor sınavda.
DERS ÇALIŞAMAMA SORUNU
- dark_angel
- Yardımcı Asistan
Re: DERS ÇALIŞAMAMA SORUNU
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
a buna üzüldüm geçmiş olsundark_angel yazdı:benim annem ameliyat olduğu için 1 aydır hastanelerde süründüm o yüzden çalışamadm.hackerandkoch yazdı:mız mız olduğundan olmasın . ders çalışamama ??dark_angel yazdı:bende bazı sorunlar nedeniyle ders çalışamadım.malesef sınava az zaman kaldı o yüzden geçmiş sınav sorularına bak.mutlaka aynı sorulardan çıkıyor sınavda.

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
geçmiş olsun arkadaşım
gerçekten evde biri hastaysa senin başka birşeyle meşgul olmana fırsat olmaz ayrıca sende kafayı veremessin...benimde annem rahatsız çalışabildiğim kadar çalışıyorum elimden ne gelirse sınav günü ortaya çıkcak hayırlısı olsun saglık olsun en önemlisi 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
bence depskolog yazdı:geçmiş olsun arkadaşımgerçekten evde biri hastaysa senin başka birşeyle meşgul olmana fırsat olmaz ayrıca sende kafayı veremessin...benimde annem rahatsız çalışabildiğim kadar çalışıyorum elimden ne gelirse sınav günü ortaya çıkcak hayırlısı olsun saglık olsun en önemlisi

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
- dark_angel
- Yardımcı Asistan
allah şifa versin annelerimize.bizede bol zeka ve sabır:)pskolog yazdı:geçmiş olsun arkadaşımgerçekten evde biri hastaysa senin başka birşeyle meşgul olmana fırsat olmaz ayrıca sende kafayı veremessin...benimde annem rahatsız çalışabildiğim kadar çalışıyorum elimden ne gelirse sınav günü ortaya çıkcak hayırlısı olsun saglık olsun en önemlisi
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
aminnnnndark_angel yazdı:allah şifa versin annelerimize.bizede bol zeka ve sabır:)pskolog yazdı:geçmiş olsun arkadaşımgerçekten evde biri hastaysa senin başka birşeyle meşgul olmana fırsat olmaz ayrıca sende kafayı veremessin...benimde annem rahatsız çalışabildiğim kadar çalışıyorum elimden ne gelirse sınav günü ortaya çıkcak hayırlısı olsun saglık olsun en önemlisi

MEZUN
-
- Yardımcı Uzman
bende biktim ya. mezun olsam diplomayi alsam uni'ye hazirlanmaya istekli olacam. ama aol bana sanki 100 yildir okuyormusum gibi geliyor... mezun olunca isler degisir yeniden ilk gunku gibi heves edip uni'ye calismaya baslarsiniz. benimde 2 sinavim kaldi en fazla 3 (ek sinav) benimde calisasim yok. ama bu calismama istegi yeni kayit yaptiran yada 2-3 kez sinava girmis olanlarda beliriyorsa kotu. cunku o sekilde hic calismadan (en azindan gecmis sinav sorusu cozmeden) okulu bitirmek zor.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
aynen sen mi ben mi ?saddamhuseyin yazdı:bende biktim ya. mezun olsam diplomayi alsam uni'ye hazirlanmaya istekli olacam. ama aol bana sanki 100 yildir okuyormusum gibi geliyor... mezun olunca isler degisir yeniden ilk gunku gibi heves edip uni'ye calismaya baslarsiniz. benimde 2 sinavim kaldi en fazla 3 (ek sinav) benimde calisasim yok. ama bu calismama istegi yeni kayit yaptiran yada 2-3 kez sinava girmis olanlarda beliriyorsa kotu. cunku o sekilde hic calismadan (en azindan gecmis sinav sorusu cozmeden) okulu bitirmek zor.

MEZUN
ben ders çalışma isteği olmamasını, bahar sendromuna bağlıyorum arkadaşlar. bu sendrom geçene kadar iş işten geçmiş olacak maalesef. şimdi kış olsaydı, geçerdik kaliferin yanına mis gibi çalışırdık.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
vallahi kışın da kar ne güzel yağıyor diye kar'ın yağışına dalıp yine çalışmazdıkaogorunus yazdı:ben ders çalışma isteği olmamasını, bahar sendromuna bağlıyorum arkadaşlar. bu sendrom geçene kadar iş işten geçmiş olacak maalesef. şimdi kış olsaydı, geçerdik kaliferin yanına mis gibi çalışırdık.

MEZUN
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Arkadaşlar çoğunuzun problemi dikkat yani hiperaktive eksikliğinden kaynaklanıyor.İlaç kullanıyorum ben 10 saat uyutmadan ders çalıştırıyor kafa makina gibi oluyor yorgunluk sıkıntıda kalmıyor.Psikiyatriye görünmenizde fayda var dikkat eksikliği konusunda yardımcı oluyorlar.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
kanka bende gidecemde obs var galiba takıntı sorunu . ne demem lazım . açıkça manyağım desem içeri alırlar . vallah bende gidecemJackal4540 yazdı:Arkadaşlar çoğunuzun problemi dikkat yani hiperaktive eksikliğinden kaynaklanıyor.İlaç kullanıyorum ben 10 saat uyutmadan ders çalıştırıyor kafa makina gibi oluyor yorgunluk sıkıntıda kalmıyor.Psikiyatriye görünmenizde fayda var dikkat eksikliği konusunda yardımcı oluyorlar.

MEZUN
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Yok canım ne alaka sendehackerandkoch yazdı:kanka bende gidecemde obs var galiba takıntı sorunu . ne demem lazım . açıkça manyağım desem içeri alırlar . vallah bende gidecemJackal4540 yazdı:Arkadaşlar çoğunuzun problemi dikkat yani hiperaktive eksikliğinden kaynaklanıyor.İlaç kullanıyorum ben 10 saat uyutmadan ders çalıştırıyor kafa makina gibi oluyor yorgunluk sıkıntıda kalmıyor.Psikiyatriye görünmenizde fayda var dikkat eksikliği konusunda yardımcı oluyorlar.

obsesif kompulsif bozukluk senin hastalık kesinlikle antidepresan tedavisi uygularlar sana.
Sıkıntı,stres,takıntı,Bunaltı bu belirtiler varmı sende varsa obsesif kompulsif bozukluk.
Ben seni tedavi edemem ama doktora görün sen dediğimi yap dikkat eksikliği varsa kendini derslere veremiyorsan onuda söyle.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
gardaş özele gelsene

MEZUN