Arkadaşlar matematik-5 konuları logaritma ve karmasık sayılar demi internette ders kitaplarında baktıgımda 3 konu var.. Kapağında Matematik3 yazılı olan ders notunun 1.ünitesi Matemetik4
2.ve 3. Üniteleri Matematik5 olarak okutulacaktır. Trigonemetri 1. ünite yanı mat 4 ,Karmasık sayılar ve Logaritma mat 5 oluyor demi
Matematik-5
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
Re: Matematik-5
vallaha bilmiyorum ama çok zor ya

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
-
- Yardımcı Uzman
iyi sekilde anlatan biri varsa en idiot adam bile anlar.
kendi kendine kitaptan cok zor.

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
aynen saddam kardeş .saddamhuseyin yazdı:iyi sekilde anlatan biri varsa en idiot adam bile anlar.kendi kendine kitaptan cok zor.

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Aiyy ben mat1 ve 2yi zor geçtim
Allah kolaylık versin arkadaşım.

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
Kitaptan çalışmıyorum zaten konuyu dinliyorum tekrar yapıyorum gecmış sınav sorularına bakıyorum test çözüyorum ve geçiyorum

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
senin çalışma metodunda iyiymiş .gerçektende kitapta hiç bişi yokkenan16 yazdı:Kitaptan çalışmıyorum zaten konuyu dinliyorum tekrar yapıyorum gecmış sınav sorularına bakıyorum test çözüyorum ve geçiyorum![]()

MEZUN