SINAV GİRİŞ BELGESİ ŞARTMI ?
Re: SINAV GİRİŞ BELGESİ ŞARTMI ?
evet şart eger sınav giriş belgen olmazsa nerde sınava giricgını bulamazsın tabı salon görevlılerıde kabul etmez
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
hayr bilgilerimi aldım tabıkı. kimligimle giremiyo muyum ynı_?
Sorun yaratıyorlar. Çıktısını alıp gitmen en iyisi.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
hepsi şart sınav giriş belgesi öğrenci kimlik kartı ve nefus cüzdanı birini eksik bırakma
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
ÖGRENCİ KİMLİGİM YOK AMA DİGERLERİ TAMAM. ÖGRENCİ KİMLİGİ CIKARTTIRMAM İCİN NE YAPMAM LAZIM
öğrenci kimliğine pek gerek yok diğerleri tamamsa sıkıntı etme boşuna kendine 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- kardelen198
- Uzman Doktor
Aslında Sınav Giriş Belgesi olmadan da sınava alıyorlar ama tutanak tuttuklarına şahit olmuştum, o anda böyle bir heyecan yaşamamak için çıktıyı almak en iyisi 

bence hepsini almasında fayda var alabiliyorsa. sonucta bir sıkıntı cıkabilir ki cıkarıyorlarda. fazladan zarar gelmez. : ) yapamıyorsan da bişey olmaz yine alırlar sınava ama maksat sorun yaşama diye
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
sen al bence bazı yerlerde ızın verırler bazı yerlerde vermezler sen garantılı ol al
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Kaybettiğini söyleyip girenler var. Bende bu sefer çıkarttırmak istemiyorum. Sonuçta biliyoruz nerede gireceğimizi.
teşekkürlerr
- akatsuki2116
- Acemi
-
- Yardımcı Uzman
şimdiye kadar 1 kez sordular. (7 dönem sınavlara girdim)