SON GÜN :)

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
AÇIK ACEMİ
Doktor

SON GÜN :)

Mesaj gönderen AÇIK ACEMİ » 11 May 2012, 19:16

selam arkadaşlar :)
son günümüz yarın ve öbür gün sınavlarımız var her birimiz farklı yerlerde gireceğiz sinava ama hepimizin ortak gayesi sinavda başarılı olmak ve kredileri toplayıp mezun olmak ben yolun başındayım benim gibi başında olanlarınızda var ortalarında olanlar sonlarında olanlar bak onlar güzel işte son adım son sonav ve mezuniyet

ben kendi adıma çok heyecanliyim bu heyecanımı nasıl kıracağim bilmiyorum onun için sizden yardım bekliyorum mesela benim yarın 1. oturumumda edebiyat-1 ve biyoloji-2 derslerinden sinava gireceğim 2. oturumda cografya-1 ve kimya-1 ben sabahtan biyolojiyle edebiyata bir göz attım sizce yanliş mi yaptım doğru mu ?

yarın sınava gitmeden sizin yaptiğiniz konsantre olmak için birşeyler var mı ? buğün ne yaparsam iyi gelir bu ilk sınavım eminim bunu atlattıktan sonra gerisi kolay olacak....

kalan kredi:56 toplam kredi:136

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Re: SON GÜN :)

Mesaj gönderen serena » 11 May 2012, 19:20

ben akşamdan gırcegım derslere bakarım yıne ama rahat olurum genelde asıl hecan sınav bıttıkden sonra cevaplarını merak ettım için hecan olur
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
AÇIK ACEMİ
Doktor

Mesaj gönderen AÇIK ACEMİ » 11 May 2012, 19:42

ama o zaman kafamız çorba olmaz mi son anda ?

saddamhuseyin
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen saddamhuseyin » 11 May 2012, 19:56

AÇIK ACEMİ yazdı:selam arkadaşlar :)
son günümüz yarın ve öbür gün sınavlarımız var her birimiz farklı yerlerde gireceğiz sinava ama hepimizin ortak gayesi sinavda başarılı olmak ve kredileri toplayıp mezun olmak ben yolun başındayım benim gibi başında olanlarınızda var ortalarında olanlar sonlarında olanlar bak onlar güzel işte son adım son sonav ve mezuniyet

ben kendi adıma çok heyecanliyim bu heyecanımı nasıl kıracağim bilmiyorum onun için sizden yardım bekliyorum mesela benim yarın 1. oturumumda edebiyat-1 ve biyoloji-2 derslerinden sinava gireceğim 2. oturumda cografya-1 ve kimya-1 ben sabahtan biyolojiyle edebiyata bir göz attım sizce yanliş mi yaptım doğru mu ?

yarın sınava gitmeden sizin yaptiğiniz konsantre olmak için birşeyler var mı ? buğün ne yaparsam iyi gelir bu ilk sınavım eminim bunu atlattıktan sonra gerisi kolay olacak....

sınava girmeden önce (evden çıkmadan) eski sınav sorularının PDF dosyalarına göz gezdir. gerçek sınavda en az +4 soru fazla çözeceğini garanti ederim :lol:

aogorunus
Uzman

Mesaj gönderen aogorunus » 11 May 2012, 20:20

sakın korkayım deme, ilk sınavınmış, o soruları görünce gülerek çözeceksin zaten :lol:

Kullanıcı avatarı
AÇIK ACEMİ
Doktor

Mesaj gönderen AÇIK ACEMİ » 11 May 2012, 20:41

aogorunus yazdı:sakın korkayım deme, ilk sınavınmış, o soruları görünce gülerek çözeceksin zaten :lol:

inşallah dediğin gibi oluraogorunus senin taktiğinle çalıştım bende online testleri cevaplamadan bitirdim sonra yanıtları not aldım
tekrar tekrar çözdüm yazarken sanki beynime kazınmiş gibi bir iki yanliş dişinda çok güzel puanlar aldım hatta inat edip 2 den fazla yanlişim olunca tekrar çözüp en az 1 yanlişla geçtim ama kimyanın online testinin olmamasi çok kötü inşallah herkesin sinavi çok güzel geçer

bu arada birşeyi merak ettim sinavdan cıkarken soru kitapçiğini alabiliyor muyuz ?
En son AÇIK ACEMİ tarafından 12 May 2012, 05:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

GüListaN
Doçent

Mesaj gönderen GüListaN » 11 May 2012, 22:09

Tam da son gün hastalancak zamanı buldum :(

Şimdiden herkese başarılar..
Kırklareli Üniversitesi <3

Kullanıcı avatarı
AÇIK ACEMİ
Doktor

Mesaj gönderen AÇIK ACEMİ » 11 May 2012, 22:42

GüListaN yazdı:Tam da son gün hastalancak zamanı buldum :(

çok geçmiş olsun GüListaN sana da sinavda başarılar :)

GüListaN
Doçent

Mesaj gönderen GüListaN » 11 May 2012, 22:44

AÇIK ACEMİ yazdı:
GüListaN yazdı:Tam da son gün hastalancak zamanı buldum :(

çok geçmiş olsun GüListaN sana da sinavda başarılar :)
Tşk. ederim (:
Kırklareli Üniversitesi <3

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 12 May 2012, 01:05

AÇIK ACEMİ yazdı:ama o zaman kafamız çorba olmaz mi son anda ?

yok nıye olsun bıldıgın bişeyı tekrar edıyosun ama yenı ögrenıyosan olur ilk ögrenmense
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Mesaj gönderen lilas » 12 May 2012, 01:43

bu arada birşeyi merak ettim sinadan cıkarken soru kitapçiğini alabiliyor muyuz ?[/quote]

evet alabiliyorsun lakin 2. oturumdan çiktiktan sonra 1. oturumun kitapcigini 3.çıktıktan sonra 2 .oturumun kitapçigini.bu böyle devam ediyor işte :D
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 12 May 2012, 02:18

Arkadaşlar Sınavda hepimize başarılar diliyorum, Allah yardımcımız olsun...

cedric
Doktor

Mesaj gönderen cedric » 12 May 2012, 02:22

dil ve anlatım 8 şiir konusu umarım beynimde çorba olmaz

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 12 May 2012, 04:45

sabah konu özetlerini okuycam :mrgreen: kahvaltımı yapıp hazırlanırım :D artık elimden beynimden ne gelirsee :lol:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 12 May 2012, 05:03

hiç heyecan yapma, son gün ders çalışmayi birak ki kafan dinlensin sinava dinç git sabah 1,2 saat önceden çalisabilirsin istersen simdiden başarilar
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön