edebiyat 5-6
edebiyat 5-6
Arkadaşlar size bir konuda danışmak istedim.temmuz sınavlarımda edebiyat 5 ve 6 yı secsem iki derse birden hazırlanmak zor olurmu yani kafa karıştırıcı ?
Re: edebiyat 5-6
Seçeceğin diğer derslere bağlı. Çok fazla ders seçmiceksen seç edebiyat 5-6 çok zor dersler değil. Yazarlar ve eserlerini öğrenmen lazım. Zaten genelde her sınavda fix sorulan yazarlar.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- elif işlek
- Uzman Doktor
ben temmuz sınavında türk edebiyatı 5-6-7 ve 8 seçeceğim bunlar zorunlu dersler mecburen ya gecicem ya da muaf olcamyagmur_ yazdı:Arkadaşlar size bir konuda danışmak istedim.temmuz sınavlarımda edebiyat 5 ve 6 yı secsem iki derse birden hazırlanmak zor olurmu yani kafa karıştırıcı ?

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
ikisini aynı anda seçme derim. yazarlar ve eserleri beyninde çorba olur. heleki edebiyat 6 da
- kardelen198
- Uzman Doktor
Pardon canım yaa özür dileyerek daha önceki mesajımı düzeltiyorum, Dil Anlatım-6'yla karıştırdım ben onu
Cedric'in dediği gibi Edebiyat-6 ayrıntılı bir kitap. 

En son kardelen198 tarafından 23 May 2012, 20:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
evet çaliştinmi oluyo ama tekrar yapıldımı karışıklık olmuyokardelen198 yazdı:Edebiyat 5 ve 6'yı rahatlıkla birlikte seçebilirsin, Edebiyat-6 çok kısa zaten tek konu.
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
gecmiş soruları ve kitapları inceledim evet baya karışık. dil anlatım olsa secerdim fakat edebiyat zor gelecek