ders
-
ders
aöl de alan yok derslerı ortak derlerde ıng derleri artmiş neden bide her donemde 2 yazıyo bu nedemek ben anlıyamdım ya
Re: ders
Evet alansız okuyanlar olarak bizler ingilizce 8 e kadar okumak zorundayız. Nedenini ise bilemiyorum. O sorduğun 2 yi pek anlamadım ama dersin kredisidir büyük ihtimalle. İngilizce ilk iki dönem 3 kredi 3-4-5-6-7-8. dönemlerde ise 2 kredi yanlış anlamadıysam

-
ozaman bizim mezun olmamamız cok zorlaştı ing dersi cok zor bi ders muaf oldugumuzda karsımıza cıkıyomu yıne ıng dersi
İngilizce 1den muaf olsan bile diğerlerinide ya geçmek ya muaf olmak zorundasın. 8inden de muaf olmak yerine geçmeye çalış derim. Yoksa cok zaman kaybedersin. int.te ekol hoca gibi sitelerden yardım alabilirsin.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- Jackal4540
- Uzman Doktor
İngilizce hiç başlamıyan birisi için zordur tabiki.Biz ilkokulun sonlarına doğru yani 4. 5. sınıf ve ortaokulda ingilizce dersi görüyorduk her gün.Bizim için ne kadar kolaylaştı dersem yalan söylerim şimdi ingilizceyi ne kadar öğrenirsen öğren tekrar etmedende unutuyor insan.