normalmidir sınavda kaydırma korkusu:(

Dök içini. Rahatla...
Cevapla
YaReN
Doktor
Mesajlar: 232
Kayıt: 05 Oca 2009, 15:01
Konum: yabancı dil

normalmidir sınavda kaydırma korkusu:(

Mesaj gönderen YaReN » 13 May 2010, 10:27

Arkadaşlar ben pazar günü Yös sınavına girdim(yabancılar için üniversiteye giriş sınavı) sınavım çok iyi geçti ama sınavdan sonra içime korku düştü acaba kaydırma yapmış olabilirmiyim diye boş bıraktığım soru vardı o sorudan sonra ne yaptığımı hatırlamıyorum dikkat ettimmi etmedimmi kaydırmamak için hiç hatırlamıyorum sınavda 140 soru var ve süremiz 150dk ben yetiştiremiyeceğim diye acele ettim zaten çok heycanlıydım tekrar kontrol etmeye zamanım kalmadan sınav bitti.

şimdi 4 gündür kendi kendimi yiyorum ya kaydırdıysam diye acaba bu sınavdan sonra normalmidir yaa biri beni rahatlatsa 1 ay sonra açıklanacakmış sınav ben bu ayı bu korkuyla nasıl geçirecem yaa.Okadar aklıma takılıyorki belki biri rahatlatır diye buraya yazıyım dedim.

Önemli bir sınava girecek olan arkadaşlara tavsiyem gerekirse 1 soruya ayıracağınız zamanı kontrol etmeye ayırın varsın 1 sorunuz eksik olsun sonra benim gibi korku yaşamayın


Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum

Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor
Mesajlar: 663
Kayıt: 11 May 2012, 23:06
Konum: Bursa

Re: normalmidir sınavda kaydırma korkusu:(

Mesaj gönderen Jackal4540 » 31 May 2012, 21:05

Öyle bir şey kesinlikle olmaz.Sınavda aşırı dikkat sınav sonunda paniğe sebep oluyor.Yani bir nevi panik rahatsızlığın var senin.Bana sürekli her sınav sonunda oluyor yav diyorum kendime acaba 1. sorunun cevabına ikiyemi 2. sorunun cevabını 3'emi kodladım yoksa edebiyatı dil anlatımamı kodladım yoksa deyip kendimi korkutuyorum :mrgreen: O bir psikolojik rahatsızlık panik atak var sende :wink:
Öyle bir durumda Rahat ol kendine şunu söylemeyi düşündünmü
Hata yaptıysam dünyanın sonumu gelecek.
Diye kendini avut.
Çünkü bu dünyada insanın canından kıymetli bir şey yoktur.Yanlış yapmışsan sağlık olsun dünyanın sonumu gelecek :mrgreen:

Cevapla

“İtiraf Et” sayfasına dön