"Yüzyüze Eğitimi Tamamladı Mı ?" Yazısı Hakkında

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Fragile

"Yüzyüze Eğitimi Tamamladı Mı ?" Yazısı Hakkında

Mesaj gönderen Fragile » 07 Haz 2012, 19:32

Resim
Son durumum bu şekilde ancak "Yüz yüze Eğitim Tamamladı Mı? : Hayır " diyor. Ne zaman bu "Evet" e döner ya da "Evet" olması için daha ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz .

emrahk
Onursal Üye

Re: "Yüzyüze Eğitimi Tamamladı Mı ?" Yazısı Hakkında

Mesaj gönderen emrahk » 07 Haz 2012, 23:28

Staj dahil tüm yüzyüze eğitim derslerin bittiyse eğitim gördüğün lise "yüzyüze eğitimi tamamladı" belgesini MAÖL müdürlüğüne yollayacak, onlar da inceleyip "evet" olarak yazacaklar sisteme. Eğer "zorunlu dersler" kısmında da hiç ders görünmüyorsa mezun yazacaklar sisteme. Ama bazı idareciler bu tamamlama belgesini göndermekte üşengeçlik yapıyorlar, sen okula gidip söyleyebilirsin veya MAÖL'ü arayıp sorabilirsin ellerine uşalmış mı bu belge diye...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Fragile

Mesaj gönderen Fragile » 07 Haz 2012, 23:51

Cevap için teşekkür ederim. Evet Stajı geçen sene bitirdim. Zorunlu derste kalmadı. Bir gideyim okula bakayim.

Fragile

Mesaj gönderen Fragile » 11 Tem 2012, 02:32

Bugün itibariyle artık bende MAOL mezunu bulunmaktayım. :) Aklıma takılan sorularda gerekli cevapları veren tüm arkadaşlara teşekkürlerime sunuyorum. Allah' a emanet olun, sağlıcakla kalın.

İsa
Acemi

Mesaj gönderen İsa » 11 Tem 2012, 03:16

Hayırlı olsun.Tebrikler

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön