arZORUNLU DERSLER
DERS KODU DERS ADI DÖNEM KREDİ KATEGORİ
117 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 7 7 1 Ortak +
118 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 8 8 1 Ortak
168 GEOMETRİ - 1 1 2 Ortak +
169 GEOMETRİ - 2 2 2 Ortak +
182 YABANCI DİL - 2 2 3 Ortak +
242 YABANCI DİL - 3 3 2 Ortak +
243 YABANCI DİL - 4 4 2 Ortak +
244 YABANCI DİL - 5 5 2 Ortak +
407 DİL VE ANLATIM 7 7 2 Ortak +
408 DİL VE ANLATIM 8 8 2 Ortak
417 TÜRK EDEBİYATI 7 7 3 Ortak +
418 TÜRK EDEBİYATI 8 8 3 Ortak
421 FİZİK - 1 1 2 Ortak +
470 MİLLİ GÜVENLİK BİLGİSİ - 1 3 1 Ortak +
491 TRAFİK VE İLK YARDIM BİLGİSİ 1 7 1 Ortak +
492 TRAFİK VE İLK YARDIM BİLGİSİ 2 8 1 Ortak
500 YABANCI DİL - 6 6 2 Ortak +
501 YABANCI DİL - 7 7 2 Ortak +
502 YABANCI DİL - 8 8 2 Ortak
arkadaşlar bugün kayıt yeniledim. kalan zorunlu derslerim..yanına artı işareti koyduklarım bu dönem alabileceğim dersler, bir sürü de seçmeli dersler vermişler, fizik -1 ve geometri-1 bu dönem sınava girersen muaf olucak, bana bir akıl verin acaba verdikleri bütün ortak dersleri seçip geri kalanı seçmelilerlemi tamamlayayım..yoksa biraz ortak, biraz seçmeli mi yapayım..kredim 96 2013'te üniversite sınavına da girmek istiyorum. Bir de İngilizcem berbat...ne yapayım?
ders seçimi yardım
Re: ders seçimi yardım
bana kalirsa seçmelileri birak hepsini zorunlu derslerden seç mezuniyet için zorunlu dersleri vermen gerekli zaten
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Re: ders seçimi yardım
Evet, tüm derslerini "ortak" derslerden seç. Kolay-zor diye düşünmeden 30 krediyi de ortak olanlardan tamamla...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk