Lütfen Yardım Arkadaşlar

Her Konuda Tartışabilirsiniz
a-canbolat

Lütfen Yardım Arkadaşlar

Mesaj gönderen a-canbolat » 29 Haz 2012, 17:47

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar benim küçük bi sorum olacaktı yardımcı olabilmeniz dileğiyle..

Ben açık ögretim lise ögrencisiyim şu an ki durumum :

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 9
Toplam Kredi : 146 Alan Kredi : 56

Bu şekilde sorum şu benim şu anda alan dersim kalmadı yani geçebildiklerimden geçtim zaten kalanlardan da muaf oldum biliyorsunuz ki alan kredisi 80 olmadan mezun olamıyorum şimdi ben bu dönem alan kredisini tamamlayabilmek için muaf derslerden tekrar mı sınava girmeliyim yoksa alan kredisini tamamlamanın başka bir yolu varmı ?

emrahk
Onursal Üye

Re: Lütfen Yardım Arkadaşlar

Mesaj gönderen emrahk » 29 Haz 2012, 18:04

Merhaba, sorunun cevabı net: muaf olduğun alan derslerinden seçip, 80 alan kredisi biriktirmen gerekiyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

a-canbolat

Mesaj gönderen a-canbolat » 29 Haz 2012, 18:07

emrahk yazdı:Merhaba, sorunun cevabı net: muaf olduğun alan derslerinden seçip, 80 alan kredisi biriktirmen gerekiyor...
Evet bende öyle tahmin ettim teşekkürler fakat bi ümit belki başka bir yolu vardır diye sordum pekala ben önümüzdeki dönem ygs sınavına girmeyi düşünüyorum sizce girmemde bi sakınca varmı eğer kazanırsam kayıt dönemine kadar mezun olabilirmiyim acaba ?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 29 Haz 2012, 18:13

2013 YGS'ye başvurursan tabi ki mezun olman çok yüksek ihtimal. Bu önümüzdeki Temmuz sınavı ile 30 kredilik sınava gireceksin. 2012-2013 eğitim yılında da 3 sınıva var ve 90 kredi eder. Yani bu dönemle toplarsan 120 kredi eder. Bu da demektir ki, çok rahat mezun olabilirsin. Gönül rahatlığı ile YGS'ye başvur ve sınava çalış...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön