AÖL ve Askerlik sınavları
Re: AÖL ve Askerlik sınavları
Askeri birliğine bağlı bir durum. Yasal olarka sınava girme hakkın var ama benim duyduğuma göre acemi birliğindeyken sınavlar denk gelirse komutanlar sorun çıkarabiliyormuş...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Askerdeyken değil ygs girdikten sonra belli bir puan barajını geçtikten sonra astsubaylık felan var.Arkadas Meslek Lisesinden alım yapıyolar diyodu düz liseden alım yapmıyolarmıs felan demişdi ama sormak istedim.
Hmm, direkt öyle anladım sorundan.. 
Sorunla ilgili bir bilgim yok ama. Şunu da söyleyeyim, askeri okullara girişlerde açık lise mezunlarını kabul etmiyorlar. Ama dediğin gibi astsubaylıkla ilgili bilgisi olan varsa yazar...

Sorunla ilgili bir bilgim yok ama. Şunu da söyleyeyim, askeri okullara girişlerde açık lise mezunlarını kabul etmiyorlar. Ama dediğin gibi astsubaylıkla ilgili bilgisi olan varsa yazar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Yardımcı Uzman
aol + 4 yıllık bir üniversite bitirirsen o zamanın şartlarına göre bir şansın olabilir. tabii yaşın, yaş sınırından küçük olacak... aol mezunlarını harb okuluna ve astsubay meslek yükaek okuluna almıyorlar.