hemen yardım lazım ders seçimi

Her Konuda Tartışabilirsiniz
spn
Çırak

hemen yardım lazım ders seçimi

Mesaj gönderen spn » 29 Haz 2012, 23:29

az önce kayıt yenileme yaptırdım dersleri seçerken Bu Oturum Icin Alabileceginiz (6) Ders Sayisini Astiginiz Icin Bu Dersi Secemezsiniz yazısı çıktı hiç bişi anlamadım

emrahk
Onursal Üye

Re: hemen yardım lazım ders seçimi

Mesaj gönderen emrahk » 29 Haz 2012, 23:37

Şöyle bir durum var, AÖL sınavları Cumartesi - Pazar 4 oturumda yapılıyor. Yani sabah ve öğrelen biliyorsun. Ve herbir oturumda en fazla 6 dersin sınavına girebildiğin için, 6 dersi tek oturuma denk gelen derslerden seçersen bu hatayı verir. Bunun yerine diğer derslerden seçmeye çalış, aynı oturumda olmayansa bunlar, seçebileceksin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Jackal4540 » 30 Haz 2012, 00:31

Yav banada seçmeye ders bırakmamışlar hep fizik kimya biyoloji sayısal dersler kalmış milli güvenliği seçsem 1 kredi veriyor ders başına bu sefer oturumda gireceğim dersler fazlalaşıyor beynim dönüyor yav :?
Benim anlamadığım tek nokta benim alan derslerim edebiyat dil anlatım yani sözel,Sayısal ders seçeneklerini niye veriyorlar anlamadım gitti :?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 30 Haz 2012, 01:23

Jackal4540 yazdı:Yav banada seçmeye ders bırakmamışlar hep fizik kimya biyoloji sayısal dersler kalmış milli güvenliği seçsem 1 kredi veriyor ders başına bu sefer oturumda gireceğim dersler fazlalaşıyor beynim dönüyor yav :?
Benim anlamadığım tek nokta benim alan derslerim edebiyat dil anlatım yani sözel,Sayısal ders seçeneklerini niye veriyorlar anlamadım gitti :?
Sayıslalların ilk dönemleri (Matematik 1-2, Kimya 1-2 gibi) tüm alanlarda mecburi derslerdir. Ama eğer yüksek dönemli seçmelileri, (Matematik 7 veya 8 gibi) kastediyorsan, onları seçmezsin, gerek yok yani...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Jackal4540 » 30 Haz 2012, 23:04

Sayısal dersleri seçmedim diyelim.Bu sefer hukuk,milli güvenlik,İş güvenliği gibi dersleri seçtiğimde hem ders sayısı fazla olacak hemde bunların kredisi az olduğu için daha bunların üstüne ders seçicem dahada fazla olacak.Ne yapmam gerektiğimi bilmiyorum.Yardımcı olduğun için çok Teşekkür Ederim emrahk.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön