Merhaba

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
aktas_967

Merhaba

Mesaj gönderen aktas_967 » 12 Tem 2012, 19:22

Ben Açık Meslek Lisesi 2010 Mezunuyum. Bilişim Teknolojileri Web Programcılığı Alanından
Şuan Eskişehir Anadolu Üniversitesi Bilgi Yönetimi Bölümü Uzaktan Eğitim Okuyorum.

Sizler ile Açık lisede okur iken yaşadığım kazandığım deneyimleri paylaşacağım.

Bilindiği gibi Dil ve Anlatımlardan Muaf olunmuyor. Ben Mesleki derslerimden hiç bir sorun yaşamadım.
Genel kültür ve sözel alanda çok iyidim diploma notum 74.04 geldi gelelim ben dersleri nasıl geçtim
Buradan Online Testler bölümünden http://www.aol.meb.gov.tr/hazirlik_testleri/index.html
Buradan Geçmiş Sınav Sorularına Ulaşabilirsiniz:http://www.aciklise.net/genel/acik-lise-soru-arsivi.html
testleri çözdüm inanın son mezun olduğum ek sınavda buradan tarihten çalıştım ve aynıları çıktı. 95 puan ile tarih dersi ile mezun olmuştum.
Birde geçmiş yılların sınav sorularının çıktısını çıkarıp soru ezberlemiştim hiç kitapların yüzüne bakmadan buradan mezun oldum

birde zorlandığınız dersler var ise ilk başta onlardan muaf olmaya bakın ben sözeldim matematik,kimya,fizik,geometri gibi dersleri ilk okula başladığımda seçip sınava 3 kere girip muaf oldum, yanlarında sözel dersleride seçtim böyle sınavlara girerek verdim sadece soru eberliyerek gecemi gündüzümü ayırmıştım genellikle geceleri çıkmış sorulara çalışırdım :) ders çalışırken bol kafeinli kahfe içmeniz sizin faydanıza insan beyninin en çok rahat çalıştığı saatler gece 3-5 saatleridir bu saatlere kadar çalışıp sınava girmiş adamım. birazda sizlerin elinizde lafın tabiri caiz ise kendinize gaz verin biraz sıkı yönetime geçin evinizde çalışma alanı yaratın gönderdikleri kitaplara hiç bakamadım çünkü benim soru ezberleme özelliğim var sizlerde okuyarak anlamıyorsanız hangi derslerden girecek iseniz o yılların çıkmış sorularını yazıcıdan çıktısını alın ezberleyin. inanın geçersiniz. ben bu yöntemleri çoğu açık liseden benden sonrakilere anlattım çoğu arkadaşlarım şuan mezun çünkü çalışma yöntemlerini bilmiyorlardı. özen göstermezseniz başarılı olamazsınız sizin elinizde.

Başarılar Dostlar

KGamze
Doçent

Re: Merhaba

Mesaj gönderen KGamze » 12 Tem 2012, 19:31

Üniversiteyi kazanmanıza sevindim. :twisted:
Ayrıca tavsiyeler konusunda haklısınız. Bende ingilizce derslerini çıkmış soruları çözerek geçiyorum çalışmaktan değil.

aktas_967

Mesaj gönderen aktas_967 » 12 Tem 2012, 19:37

KGamze yazdı:Üniversiteyi kazanmanıza sevindim. :twisted:
Ayrıca tavsiyeler konusunda haklısınız. Bende ingilizce derslerini çıkmış soruları çözerek geçiyorum çalışmaktan değil.
2010 da Ek sınavdan Tek ders tarihten girdim sınav sürem toplam 15 dakika sürdü. hocada şaşırdı sınavdan çıkarken dedim hocaya mezun oldum. :)

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 13 Tem 2012, 23:27

aktas_967 yazdı: 2010 da Ek sınavdan Tek ders tarihten girdim sınav sürem toplam 15 dakika sürdü. hocada şaşırdı sınavdan çıkarken dedim hocaya mezun oldum. :)
Ne güzel.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön