Selamlar,
Bu eylül de ek sınav olursa girme şartları nedir.
30 kredi kalanlar mı girebiliyor.
Ek sınav girme şartları.
Re: Ek sınav girme şartları.
Toplam dönemi (AÖL'de okuduğu dönem değil) 8 ve üzeri olup, kredisi de en az 162 ve üzeri olanlar yapılması muhtemel ek sınava katılabilirler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Mezuniyet mayıs ayına kaldı o zaman 7 kredi için
Ayrıca,
Askerlik tescili ile ilgili bir sorum daha var 13. Dönemde ben mezun oluyorum tescil yaptırırsam bozulur mu?

Ayrıca,
Askerlik tescili ile ilgili bir sorum daha var 13. Dönemde ben mezun oluyorum tescil yaptırırsam bozulur mu?
En son Death tarafından 20 Tem 2012, 21:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
The Exorcist
Şimdi tecil ettireceksin. Ama 12 dönemi geçtiği zaman okul veya Halk Eğitim sana tecil belgesi düzenlemeyeceği için tecilin iptal olacak. Ama mezun olduğunda diplomanla 3 yıl kadar tecil yaptırabileceksin akabinde...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Kayıt yenilendiğimde Mayıs sınavı için 13 dönem yazacak. Ve ayrıca ben 93 doğumluyum. Askerlik yoklamam bile gelmedi. Örgün okul yüzünden dönemim bu kadar yüksek 

The Exorcist
Oooo, senin işin kolay. Sen okurken tecil yaptırmasan bile yoklaman gelince yoklamanı yaptır mutlaka kaçak duruma düşme. Sonra mezun olunca diplomanla git 3 sene tecil etsinler...Death yazdı:Kayıt yenilendiğimde Mayıs sınavı için 13 dönem yazacak. Ve ayrıca ben 93 doğumluyum. Askerlik yoklamam bile gelmedi. Örgün okul yüzünden dönemim bu kadar yüksek
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk