Diplomalar ne zaman gelicek?
Diplomalar ne zaman gelicek?
1-2 haftadır sistemim bu şekilde. Daha çok beklicek miyim?

Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı
MEZUN
MEZUN
Re: Diplomalar ne zaman gelicek?
diplomalar 20 temmuz dan itibaren halk eğitim merkezlerine gönderilecek. ben de bekliyorum
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Peki aklıma şu soru takıldı bende bu sınavlarda kesin mezun luyorum 8 kredi almam gerekiyor oda kolay elini sallasan ellisi.cedric yazdı:diplomalar 20 temmuz dan itibaren halk eğitim merkezlerine gönderilecek. ben de bekliyorum
Bende mezun olduğumda diplomamı alabilmek için bir dahaki temmuz ayınımı bekliyeceğim
mezun olanların diplomaları sınavlardan 2 ay sonra gönderiliyor. ben mayıs sınavında mezun olmuştum. bu yüzden bu ay sonunda alacağım diplomayı. sen temmuz sınavında mezun olursan eylül sonu gibi alırsın diplomanı.Peki aklıma şu soru takıldı bende bu sınavlarda kesin mezun luyorum 8 kredi almam gerekiyor oda kolay elini sallasan ellisi.
Bende mezun olduğumda diplomamı alabilmek için bir dahaki temmuz ayınımı bekliyeceğim
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Çok teşekkür Ederim cedric çok saol benimde aklıma takılıp duruyordu bazı kişilerin diploması bile gelmiyormuş yada geç geliyormuş ondan aklıma takıldı sorayım dedim çok teşekkür ederim.
Daha beklemedeyiz

MEZUN
MEZUN
Aol gelmiş maol için hala sessiz bekleyiş sürüyor 
MEZUN
MEZUN