Ygs Dershane Fiyatları
Ygs Dershane Fiyatları
Arkadaşlar sadece ygs için dershane fiyatları ne kadar ortalama bilginiz varmı ?
Re: Ygs Dershane Fiyatları
tek ygs için bilemem benim kaydolduğum dershane ücreti 1800tl tabi bunu taksit yaparsna ayda 150 tl falan geliyo
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Ben gurur yaptım bir şey bilmiyorum ezilirim diye gitmek istemiyorum dershaneye
1500 kesin gözden çıkarın daha aşağısı yok bizim buralarda.

bence git ilerde pişman olma bende çok şey bilmiyorum ama öğrenmeye kararlıyımKGamze yazdı:Ben gurur yaptım bir şey bilmiyorum ezilirim diye gitmek istemiyorum dershaneye![]()
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Bu senın gideceğin dershaneye bağlı birazda ama ortalama 1500 altına düşmez sanırm
Haklısınız, gerçi bilmediğim ders Matematikserena yazdı:bence git ilerde pişman olma bende çok şey bilmiyorum ama öğrenmeye kararlıyımKGamze yazdı:Ben gurur yaptım bir şey bilmiyorum ezilirim diye gitmek istemiyorum dershaneye![]()

benim eşit ağırlık yani matematik geometri var tek başıma anlamıyorum sorcak biride yok dershane bu konuda çok faydalı olur bence git sonradan keşke demeKGamze yazdı:Haklısınız, gerçi bilmediğim ders Matematikserena yazdı:bence git ilerde pişman olma bende çok şey bilmiyorum ama öğrenmeye kararlıyımKGamze yazdı:Ben gurur yaptım bir şey bilmiyorum ezilirim diye gitmek istemiyorum dershaneye![]()
1500 kesin gözden çıkarın daha aşağısı yok bizim buralarda.gerçekten hiç yapamıyorum ve korkuyorum. Ama tek yol dershane elinde sonunda gitmeliyim.
Ortalama bir dershane 2500-3000 lira civarı. KGamze arkadaşım hiç korkma, öyle insanlarla karşılaşacaksın ki her anlamda motive edecekler seni. Ben de öyle başlamıştım dershaneye ama insanları gördükçe kendime güvendim ve istediğim puanı aldım. Umarım sen de istediğin başarıyı yakalarsın, fakat unutma özgüven şart.