ek-c2 belgesi tecil için

Her Konuda Tartışabilirsiniz
eser46
Acemi

ek-c2 belgesi tecil için

Mesaj gönderen eser46 » 15 Ağu 2012, 21:37

Aöl irtibat bürosu vermedi. nereden alırım askerlik şubeye gittim toplam dönemim 12 olacak dedim, önemli değil mezun olana kadar ertelerler dedi?

emrahk
Onursal Üye

Re: ek-c2 belgesi tecil için

Mesaj gönderen emrahk » 15 Ağu 2012, 22:01

İrtibat bürosu olan lisenin bu belgeyi vermesi zorunlu. Sen Halk Eğitim Merkezi'ne git ilçendeki belki onlar verirler. Olmazsa gidip irtibat bürona tekrar iste, "benim tecil hakkım var ve bu belgeyi sizden almam gerekli" dersin....
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

eser46
Acemi

Mesaj gönderen eser46 » 15 Ağu 2012, 23:57

Teşekkürler, peki hiç tecil ettiren var mı arkadaşlar? Şubeden Söyledikleri gibi mezun olana kadar mı tecil ederler yoksa 12 dönem sınırı var mı?

(böyle sınır varsa 29 yaş olayı neden var kimse o kadar uzun okuyamaz zaten dönemi dolar.)

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 16 Ağu 2012, 00:17

eser46 yazdı:Teşekkürler, peki hiç tecil ettiren var mı arkadaşlar? Şubeden Söyledikleri gibi mezun olana kadar mı tecil ederler yoksa 12 dönem sınırı var mı?

(böyle sınır varsa 29 yaş olayı neden var kimse o kadar uzun okuyamaz zaten dönemi dolar.)
12 dönem sınırı var, 29 yaş hikaye kısaca...

Sen şimdi belgeni alıp şubene götür yeter. Kimi arkadaşlar "3-4 yıl tecil ettiler beni" dediler ama şunu bil ki, her sene 12 döneme kadar ek-c2 belgeni şubeye teslim etmelisin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

eser46
Acemi

Mesaj gönderen eser46 » 16 Ağu 2012, 03:32

emrahk yazdı:
eser46 yazdı:Teşekkürler, peki hiç tecil ettiren var mı arkadaşlar? Şubeden Söyledikleri gibi mezun olana kadar mı tecil ederler yoksa 12 dönem sınırı var mı?

Sen şimdi belgeni alıp şubene götür yeter. Kimi arkadaşlar "3-4 yıl tecil ettiler beni" dediler ama şunu bil ki, her sene 12 döneme kadar ek-c2 belgeni şubeye teslim etmelisin...
Cevapların için teşekkür ederim.

12 dönem sınırı çok saçma oldu bende 2 dönem düz lisede hiç okumama rağmen geldi kredi gelmedi okula zaten 2 hafta gitmiştim:(

hemen ardından açık liseye yazıldım 2009-2010 yılında sanki 4 dönem sınav olupta 2 sinin kredisini almamış gibiyim bu nedenle o dönemleri sildirme vb şansım yok mu? 1 yılda 4 dönem okumuş görünmemi saçma bulup düzeltmezler mi :mrgreen:

Keşke kredim daha az olsaydı bare askerde bitirirdim ama tam askere giderken bitme ihtimali bana zaman kaybı gibi gelicek umarım sonu hayırlı olur bu işim :lol:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 16 Ağu 2012, 05:31

eser46 yazdı:
emrahk yazdı:

Cevapların için teşekkür ederim.

12 dönem sınırı çok saçma oldu bende 2 dönem düz lisede hiç okumama rağmen geldi kredi gelmedi okula zaten 2 hafta gitmiştim:(

hemen ardından açık liseye yazıldım 2009-2010 yılında sanki 4 dönem sınav olupta 2 sinin kredisini almamış gibiyim bu nedenle o dönemleri sildirme vb şansım yok mu? 1 yılda 4 dönem okumuş görünmemi saçma bulup düzeltmezler mi :mrgreen:

Keşke kredim daha az olsaydı bare askerde bitirirdim ama tam askere giderken bitme ihtimali bana zaman kaybı gibi gelicek umarım sonu hayırlı olur bu işim :lol:
Dönem indirme gibi birşeyin olması mümkün değil tabi ki... :mrgreen:

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön