Ek Sınavın 40 Krediye Yükseltilmesi İçin***
-
- Acemi
Ek Sınavın 40 Krediye Yükseltilmesi İçin***
Israrla 40 kredi için uğraşıyorum arkadaşlar. Üniversiteyi kazanınca, 33 kredi yüzünden ek sınava da giremeyince, tekrar 147'yi aradım. Durumu açıkladım. Telefondaki ilgili şahıs, dilekçe gönderirsek yükseltilebileceğini söyledi. Gereken tek şey, TALEP. Yani gereken tek şey, sizin duyarlı olmanız. Yazacağınız bir dilekçe, sizi hayatınızdan alıkoymaz. Dilekçe örneği isteyenlere de yazabilirim burdan. Her türlü kolaylık sağlarım. Yeterki dilekçe gönderin,LÜTFEN! Akdeniz Üniversitesini kazandım ve artık girmek istiyorum!
Kredi: 161
AÖL Dönem: 4
Toplam Dönem: 8
Re: Ek Sınavın 40 Krediye Yükseltilmesi İçin***
Bende seninle aynı durumdayım.Ama açıklandı en az162 kredisi olanlar girebiliyor.Yani yapıcak birşey yok Mayısta mezun olıcaz artık.
The Exorcist
-
- Acemi
147'dekiler dilekçe gönderirsek 40'a yükseltilebileceğini söylediler. İhtimal düşük olabilir ama imkansız değil. 1 dilekçe göndersen birşey kaybetmezsin ki. 1 yılını kaybetmek istemiyorsan tabi..Death yazdı:Bende seninle aynı durumdayım.Ama açıklandı en az162 kredisi olanlar girebiliyor.Yani yapıcak birşey yok Mayısta mezun olıcaz artık.
ben aynı durumdayım inş istegimiz olur tabiki sürekli mesaj atmamız gerek aciklise@meb.gov.tr
-
- Doktor
ard arda 3 e-mail yolladım .. inşallah olur kardeşlerim... her gün e -mail yollıcam sizin için söz!
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
Geçen yıl 2 ek sınav oldu, 12 kredilik ve 30 kredilik. Olaya bu açıyı temel alarak bastırın 2 ek sınav bir arada olsun Mantıklı bir şekilde 42 kredisi kalanlar girsin gibi 

sayfaya yazarmısın acaba 40krediye yükselmesi icin ve 2.Ek SINAV yapılması icin Dİlekçe bende başladım aciklise@meb.gov.tr sürekli mesaj göndermeye
-
- Acemi
Bütün arkadaşlarıma bile mail gönderttim. Siz de çevrenizden yardım isteyin. Talepleri çoğaltalım. Ve eser46'nın dediği gibi, 2 ek sınav olayını ele alarak yazalım. Başarmalıyız. Dilekçeleri yazdım bugün ve her gün göndereceğim 

inş 2. ek sınavıda yapmak icin desteklerimiz boşa gitmeyecek.
-
- Acemi
Merak etme, 2. ek sınav için de dilekçe göndeririz.. Yeterki 40 krediye yükseltilsin bi.. Bide 30 kredilik sınav yeten arkadaşlar bencil olmasalar, dilekçe yazsalar, işimiz kolaylaşacak. Ama herkes kendini düşünüyor.
- by_scorpion
- Asistan
arkadaşlar mail yada faks yolu ile istek belirtmenizin hiç bir anlamı yok,geçerliliği yok.İşleme konulmaz.Muhakkak posta yolu ile imzalı bir dilekçe yollamanız şart.Ben daha önce 4 sefer gönderdim yine gönderirim.
-
- Acemi
by_scorpion yazdı:arkadaşlar mail yada faks yolu ile istek belirtmenizin hiç bir anlamı yok,geçerliliği yok.İşleme konulmaz.Muhakkak posta yolu ile imzalı bir dilekçe yollamanız şart.Ben daha önce 4 sefer gönderdim yine gönderirim.
haklısın. ben de dilekçe gönderiyorum. mail de akıllarına iyice işlesin diye gönderiyorum

aynen öyle dilekçe yollamanın cok yararı var geçen zamanlardada bunların herkes farkında açık lise müdürü bu tür forum sitelerinin ve yapılan toplu dilekçelerin farkında.
-
- Doktor
tamam... bende bayram sonrasında dilekçe yolluyorum merek etmeyin.
inşallah oolur yaaaa.... herkes emek verdiği şeye allahın izniyle girer inşallah
inşallah oolur yaaaa.... herkes emek verdiği şeye allahın izniyle girer inşallah
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
dilekçe örneği ve adresle ilgii yardımcı olursanız seve seve yaparım üstüme düşeni. umarım girebilirsiniz.