Hangi Dersi seçmeliyim.. Tecrübeli kardeşler?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
vişneçürüğü
Doktor

Re: Hangi Dersi seçmeliyim.. Tecrübeli kardeşler?

Mesaj gönderen vişneçürüğü » 20 Ağu 2012, 07:35

evet cözdum gerckten corafta 6-7-8 iyimiş çok guzel oldu gectım hep... ama tarihden fallan kokuyorum.. birde şu cadaş, turkıte ve dunya tarihi nerden bulcam yokki online testler... o kitapları alana kadar çalışmak istiyorum...
Lİseye gidip kitap istesem verilermi... birde üni işleryle uğarşcaz... kayıt fallan fillan ... sınava 3 gun kala çalışmak istemıyoorum yaa OOf napcaaaaaz

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN

Nur Pirinc
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen Nur Pirinc » 20 Ağu 2012, 08:11

boştan yere kitap alma bence boştan yere çalışamazsınki. alacağına nette var zaten kitaplar içeriği ordanda çalışabilirsin. http://www.aol.meb.gov.tr/hazirlik_testleri/index.html online testlerede buradan ulaşabilirsin. sitede zaten herşey geçmiş yıllardaki sorular falanda ben hep bunlara çalışıp geçiyorum. tarih 4ü verdm ama tarih 6 ve 5de sanırım onları ne yaptysam veremedim. çağdai türk ve dünya tarihinden korkma tarihten kork bence
MEZUN

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 20 Ağu 2012, 08:50

Coğrafyalar kolay ve Tarih 6 dersine zor demişler o kadar da zor değil bir özetlerine bak ona göre daha kolay karar verebilirsin.

yel1z
Acemi

Mesaj gönderen yel1z » 20 Ağu 2012, 16:16

sanat tarihi 1ve 2 çok zevkliydi aynı anda bir kitap çok fazla bi içeriği yok ben tavsiye ediyorum ..

vişneçürüğü
Doktor

Mesaj gönderen vişneçürüğü » 21 Ağu 2012, 07:05

aaa hadi yaaaa bunu tavsiye eden tek kişi oldunuz bu güne dek :D walla ben o dersden korkyummmmm ::D:D:D:D:D

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 23 Ağu 2012, 18:02

Arkadaşların da dediği gibi Coğrafya 5-6-7-8 dersleri kolay, kitaptaki harita, tablo, istatistik tarzı bilgileri gözden kaçırmamalısın.
Tarih 6 çok zor diyebilirim ben o kitaba çaılşırken çok bunalmıştım iyi not alma ihtimalin olsa da aşırı detay yüklü olduğu için kitaba çalışması çok zorlayıcı.
Çağ. Türk. Dün. Tar. korkutucu gibi görünsede soruları çok kolay çıkıyor, belli başlı konularla ezbere dayalı bir ders.
Sanat Tarihi'ni ben de araştırmıştım genel kanaat herkes çok zor olduğunu söyledi.
Son olarak duyduğum kadarıyla Ek Sınavlarda genelde geçmiş sınav sorular çıkıyormuş yoğunlukla onlara çalışman -tabi ders kitaplarını ihmal etmeden- yararlı olacaktır diye düşünüyorum... Başarılar dilerim. ;)

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön