Bazı mesleklerde alım yapılırken;"sivil okullardan herhangi bir nedenden çıkarılmamış olmak ?"yazıyor...Ben 2 sene kaldım tasdikname aldım...Ben katılamıyor muyum?
*Ama ben öyle yada katılmam lazım katılabilmem için ne yapmalıyım...
sivil okullardan herhangi bir nedenden çıkarılmamış olmak ?
Re: sivil okullardan herhangi bir nedenden çıkarılmamış olma
Arkadaşlar yardımcı olucak kimse yok mu ?
Bunu en iyisi istediğin okulyn telefonlarını öğrenip sorman. Çünkü biz ne dersek yanlış olur. Geçen senelerde harp okullarına AÖL mezunları alınmıyordu bu sene alınıp alınmadığını bilemiyoruz açıkçası...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
*Mesajın için Teşekkürler;emrahk yazdı:Bunu en iyisi istediğin okulyn telefonlarını öğrenip sorman. Çünkü biz ne dersek yanlış olur. Geçen senelerde harp okullarına AÖL mezunları alınmıyordu bu sene alınıp alınmadığını bilemiyoruz açıkçası...
Ama açık lise ile örgün eğitimde alınan diplomalarda herhangi bir ayrımcılık söz konusu değildir.Demişti okul öğretmeni bana...