AOL Diploma - Askerlik
AOL Diploma - Askerlik
Açık öğretim lisesi bitti. Şu an mezun görüküyorum. Diploma'da 2 Ay'a kadar gelecekmiş. Şimdi ben kasım'da askerim ama askerlik şubesi bana kasım'ın 15'ine kadar diploma getirirsen tecil ettiririm dedi ama aol diploma ile oluyormu bu tecil işi onun bilgisini almayı unuttum ? Dahas önce aol'de okurken hiç tecil ettirmedim, ve yaşım 20.
- by_scorpion
- Asistan
Re: AOL Diploma - Askerlik
diplomayı beklemene gerek yok kasıma da az kaldı çıkma belgesi iste onunla Askerlik şubesine gidip tecilini yaptır daha sonra diploman gelince götürürsün 

kardeşim hemen benim yaptım gibi git ankaraya çıkma belgeni al tecil ettir benimde senin gibiydi ben bugün hallettim 

Bu çıkma belgesinde vekili denen yere ne yazıcaz ? Yarcımcı olursanız sevinirim kendim'mi yazıcaz yoksa Adımı Soyadı'mımı yoksa başkanın isminimi kimi ?
Sağol bu arada.gebzeli41 yazdı:kardeşim hemen benim yaptım gibi git ankaraya çıkma belgeni al tecil ettir benimde senin gibiydi ben bugün hallettim
Ve birde bu ekler kısmına ne yazıcaz kimlik ve öğrenci kimliği fotokobisi felan mı ?gebzeli41 yazdı:kardeşim hemen benim yaptım gibi git ankaraya çıkma belgeni al tecil ettir benimde senin gibiydi ben bugün hallettim
kardeşim ankaraya gidiyosun onlar yardım eder orda doldurursun onu 
kendin gidiosan kendininkini yazcan vekili yazmana gerek kalmıo
önemli değil kardeşim

kendin gidiosan kendininkini yazcan vekili yazmana gerek kalmıo
önemli değil kardeşim
Ankara'ya gidebilecek olsam zaten giderim. Buradanda gönderilebiliyormuş bana sadece bu 2 bilgi lazım pazertesi göndericem
1. Ekler'e ne ekliycez ve ne yazıcaz ?
2. Vekili kısmına ne yazıcaz ?
1) Birşey yazmana gerek yok.cparty69 yazdı:Ankara'ya gidebilecek olsam zaten giderim. Buradanda gönderilebiliyormuş bana sadece bu 2 bilgi lazım pazertesi göndericem
2) 18 yaşından büyük olduğun için vekil kısmını boş bırak. Kendi bilgilerini yaz diğer kısma...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
teşekkürler. Son bir soru ekler'e ne ekleyecez ve ne yazacaz ?emrahk yazdı:1) Birşy yazmana gerek yok.cparty69 yazdı:Ankara'ya gidebilecek olsam zaten giderim. Buradanda gönderilebiliyormuş bana sadece bu 2 bilgi lazım pazertesi göndericem
2) 18 yaşından büyük olduğun için vekil kısmını boş bırak. Kendi bilgilerini yaz diğer kısma...
Ziraat Bankası'na 10 TL "açık lise diploma harcı" adı altında ücret yatırıp dekontunu alacaksın. Sonra doldurduğun dilekçeyi, diploma harcı dekontunu (veya ATM'den yatırırsan fişi) ve nüfus kağıdı fotokopini birlikte bir zarfa koyup, AÖL Müdürlüğü'ne yani Ankara'ya postalayacaksın. Bu kadar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk