mezunıyet konusu yardımcı olun arkadaslar
mezunıyet konusu yardımcı olun arkadaslar
iyi gunler toplam donemım 14 ve toplam kredım 196 aol de okudugum donem 6
ortak kredım 43 alanım genel kultur acaba mezun oldum mu ? ek sınava gırmeme
gerek var mı ?
ortak kredım 43 alanım genel kultur acaba mezun oldum mu ? ek sınava gırmeme
gerek var mı ?
-
- Uzman
Re: mezunıyet konusu yardımcı olun arkadaslar
öğrenci işlemleri bölümünden zorunlu dersler kısmına bi girermisin orda ders görünüyomu
MEZUN OLAMZ DONEM EN AZ 8 OLMALI
toplam donem en as sekıs dıo ama geometrıler gorunuo bır ıkı ama ben 3 donemde gırdım sınvlarına ıkısındednde kaldım muaf sayılmıom mu
ben maol dee okuyom bu 192 kredi sistemi banada geçerlimi bn 190 kredim var da??? Yardımcı olursanız iyi olur
bı cvp werın admın ? 

arkadaslar biriniz yardımcı olsun banada
Toplam dönemin 8 üzeri olduğu için dönem sorunun yok. Ama öğrenci girişinde zorunlu derslerin varmış, Geometrileri geçmeden ya da muaf olmadan bitmez okul. Zorunlu derslerde başka derslerin varsa, onlar da o listeden tamamen silinmeli. sonra mezun olursun. ek sınava kesinlikle girmelisin...harun7490 yazdı:toplam donem en as sekıs dıo ama geometrıler gorunuo bır ıkı ama ben 3 donemde gırdım sınvlarına ıkısındednde kaldım muaf sayılmıom mu
MAÖL için toplam 240 kredi gerekli. 110 ortak kredi, 130'da meslek dersi (alan) kredisi olmalı...bnsen123 yazdı:ben maol dee okuyom bu 192 kredi sistemi banada geçerlimi bn 190 kredim var da??? Yardımcı olursanız iyi olur
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
ya fakat ben 3. donemde gırdım bu geometrı 1 ve 2 nn sınavına muaf olması gerekıo ama zorunlu derslerde ısmı gorunuo du en son o dersler gorunmesse mezunmuyum pekı ?