İyi akşamlar arkadaşlar, Üniversite kayıtlarımızın yaklaştğı şu günlerde..
Gerek ordinarius Emrah abimizin bildirdiği YöK tarfından vereilecek Geciçi mezuniyet belgesi v.s bekelrken bugun söyle bir ön araltırmaya cıktım.. Ve Ek sınav başvurumu yaptırdığım esnada başvuruyu alan hocaya sordum.. Yok ole bir şey yapmayız dediler.. Ne CIkma belgesi ne mezuniyet belgesi ikiside Olmaz denildi. Sonra onlar tam bilmiyordur diye, Halk eğitim merkezine gittim ve ora da da sorularım cevapsız kaldı. Ve Orda yıllardır Açık lise bölümüne bakan bir Amca var... Oda mezuniyet olmadan hiiiç bir belge YOk dedi..
Şoklar içinde eve dondum.. ve çok kötü oldum..
Yani ne yapcaz etcez bilemedim forumda bir kaç kişi... Ünisini arayıp sormuş Onlarda diploma yoksa kayıt da yok demiş..
Korkuma Hacettepeyi arayamıyorum walla...
ÜNİ.. KAYIT Ek Sınavzedeleri çok zorlicak..
-
- Doktor
Re: ÜNİ.. KAYIT Ek Sınavzedeleri çok zorlicak..
Ben bayramdan sonra bir açıklama gelecektir dedim ama gelmedi. Yine de hicbir şey bitmis değil. Bu tamamen AÖL'ün sorumsuzluğu ve yine çözüm de onlarda. Yine tekrar ediyorum, geçen sene hiçbir arkadaş mağdur olmadı, herkes ek sınavla mezun olup kaydını yaptırdı...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Doktor
Aynen abicim seninde dilinde yazık tüğ bitti yaza yaza.. yada parmağında mı tüğ bitti desek
ahahahaha ayy 
yani... wallahi bize şaşkınlıkla riçindeyiz.. allahtan şu EK sınavı cabuk acıklayıo bizi sevinclere gark etti... ama
gel gör ki şu mezuniyet meselesini öyle çamaşır ipinde bıraktı.
Ben alına bakarsanız YöK ü fallan aramayı düşünüyoorum.

yani... wallahi bize şaşkınlıkla riçindeyiz.. allahtan şu EK sınavı cabuk acıklayıo bizi sevinclere gark etti... ama
gel gör ki şu mezuniyet meselesini öyle çamaşır ipinde bıraktı.
Ben alına bakarsanız YöK ü fallan aramayı düşünüyoorum.
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
-
- Yardımcı Asistan
bende bügün üniversitenin öğrenci işleri daire başkanlığını aradım. YOKün geçen sene üniversiteye bildirdiği ve öyle öğrencilerin kayıtlarını aldığı söyledi ama henüz bu bildirinin gelmediğini söyledi. bildiğimiz gibi herşey YOK e bakıyor bu senede böyle kayıt olacağz ama 3 eylülden önce gelse şu haber daha güzel olacak herşey..
MEZUN
-
- Acemi
Başvuru yaparken verilen belgenin altında sorularının cevabı var ne diye birşey bilmeyen memurlara soruyorsun ki
- by_scorpion
- Asistan
dün bende ek sınav kayıt yenileme mi yaptırırken Halk eğitimi mdürünün kendisine sordum.En geç salı gününe bir duyuru yapılacağını ve YÖK ile MEB arasında yazışmalar sürüyormuş bizde bekliyoruz gelen öğrencilere net cevap vermek için dedi.
B u yazılanları okudukçak kalan 75 krediyi 2013 de ek sınava kalmadan geçmem lazım diyorum ya bu ingilizce yüzünden bir dönem daha uzatıp kendimi riske atmadan bir özel hoca tutmam lazım. Özellikle ingilizce 8 den geç 2. seferde geçmem gerekli ne vardı sanki alanları kaldırmasalardı.
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
emrah42 ben de bu sene aynen bunu söylemiştim. İngilizce 6-7-8 bizi zorladı ama kesinlikle ek sınav stresini bildiğim için kalmamam lazım da diyordum. Çok şükür ek sınava kalmadan mezun olduk.