CIKMA BELGESI VERILDI YAZIYO NE İŞ HANI ELIMDE DEGIL :)
CIKMA BELGESI VERILDI YAZIYO NE İŞ HANI ELIMDE DEGIL :)
ARKADASLAR MERKEZDE OLANLAR BI BAKSIN POSTAHENEYE BI ZAHMET 

Re: CIKMA BELGESI VERILDI YAZIYO NE İŞ HANI ELIMDE DEGIL :)
Postaneye değil de ben halkeğitime gitmeyi düşünüyorum yarın

Öğrenci sisteminde PTT Kargo takip kodu yazmıyor mu? Eğer yazmıyorsa, AÖL'yi arayıp kodu isterseniz, kargo nerdeymiş öğrenebilirsiniz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk öğrenci sisteminde "sayısı" diye bir bölüm var. Takip kodu yok maalesef
Ben aps ile göndermiştim ve postaneden verdikleri kağıdı da atmışım herhalde
( pek yapmazdım bu işi de ama )
Ayrıca bugün halkeğitime gittim acaba oraya mı verdiler diye ama müdür yardımcısı buraya gelmez adresinize gelir dedi.
Bir de; Onlar oradan postaya verir vermez "öğrencide diye" yazıyorlar sisteme dedi. Tövbe tövbe bu nasıl işse. YA teslim eden adamın adı soyadı bile yazıyor hayret bişey
Acelene ne abicim bi elime ver de ondan sonra yaz sisteme de mi ama

Ben aps ile göndermiştim ve postaneden verdikleri kağıdı da atmışım herhalde

Ayrıca bugün halkeğitime gittim acaba oraya mı verdiler diye ama müdür yardımcısı buraya gelmez adresinize gelir dedi.
Bir de; Onlar oradan postaya verir vermez "öğrencide diye" yazıyorlar sisteme dedi. Tövbe tövbe bu nasıl işse. YA teslim eden adamın adı soyadı bile yazıyor hayret bişey

Bende hala sistemde takip kodu bölümü var. Neyse çok önemli değil, PTT Kargo ile bugün (Cumartesi) veya Pazartesi gelir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk