ben alabılıyorum belge
ben alabılıyorum belge
ben bugun annemle gıttım halk eğitime cuma gel verelim dedi mezun olabılir belgesi.
Re: ben alabılıyorum belge
evet bende yarın gıdıp alacagım onula kayıt yapacagız :9
-
- Doktor
NAI YA!!!!!!! EEE YOK BİZE EVRMİYOLAR .. sizin kaç kredi var?
kaçıncı donem hangi halk eğitim bu ?
kaçıncı donem hangi halk eğitim bu ?
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
-
- Yardımcı Asistan
aynen ya bize niye vermiyolar bizim halk eğitimin niye haberi yok bundan 

MEZUN
ben kazandığım ünivrstye mesaj attım..ek sınavda mezun olucam nasıl kayıt yaptırabilirim diye..cevap olarak mezun olacağınıza dahil belge ile kayıt yaptırabilirsiniz yazmışlar..böyle bi belge var herkeze vermeleri gerekiyo..bu bizim hakkımız..yarın gidip halk eğitim merkezinden isteyin bence..Nur Pirinc yazdı:aynen ya bize niye vermiyolar bizim halk eğitimin niye haberi yok bundan
greenpink
ırmak yazdı:ben bugun annemle gıttım halk eğitime cuma gel verelim dedi mezun olabılir belgesi.
kaç kredin var peki yazabilirmöisin bende yarın gitçem inşallah olur
'İçinde öyle bir umut taşıki onu senden kimse alamasın.gözlerin hep gülsün.onuda kalbinde öyle bir saklaki gerçekten isteyen bulsun'
MEZUN!!
MEZUN!!
bu ne saçmalık yau . ilk okul mezununu getirip oraya oturtuyorlar onlarında tek bildiği gelen evrakları imzalamak . Ben 2 gün önce gittim halk eğitim merkezıne müdürüne kadar gittim öle bişey varmı diye bana o soruyor. Adam akıllı cevap vere bilen yok bizde böyle ortada kalıyoruz ne güzel.

Arkadaşlar hiçbiryerden bilgi alamıyorum lütfen son durum nedir açıklar mısınız :S
duyuru yapıldı arkadaşlar...Hmzx13 yazdı:Arkadaşlar hiçbiryerden bilgi alamıyorum lütfen son durum nedir açıklar mısınız :S
http://www.aol.meb.gov.tr/upload/2012/m ... abilir.pdf
'İçinde öyle bir umut taşıki onu senden kimse alamasın.gözlerin hep gülsün.onuda kalbinde öyle bir saklaki gerçekten isteyen bulsun'
MEZUN!!
MEZUN!!