HEYECANLIYIM
HEYECANLIYIM
Valla bu 5 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Heyecanlıyım. Ya bir aksilik çıkarsa diyede korkuyorum. Zira Mayıs sınavında mezundum yapılan hataları açık lise ağustosta farkedince tekrar sınav telaşı oldu. İnşallah bir sorun çıkmaz.
-
- Doktor
Re: HEYECANLIYIM
normal liseden açık liseye geçince bazı dersleri eksik saymışlar. kredim yüksek olmasına rağmen ek sınav döneminde 5 ders daha çıktı. bu sebeple herşey garanti gibiyken alt üst oldu. yoksa temmuzdaki sınava girer kurtulurdum
-
- Doktor
hadi ya umarım ben de de ole olmaz..
bende lise 3 den geçtim acık liseye zorunlu dersim yok yazıyor, daha önceki notlarımın hepside 45 üstü. gectim yani.
üniye de kazandım kayıt olmam lazım.
umarım ole olmaz.. sen de de zorunlu dersi yoktur mu yazıyor ?
bende lise 3 den geçtim acık liseye zorunlu dersim yok yazıyor, daha önceki notlarımın hepside 45 üstü. gectim yani.
üniye de kazandım kayıt olmam lazım.
umarım ole olmaz.. sen de de zorunlu dersi yoktur mu yazıyor ?
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
Bu konu mezuniyet incelemesindeyken çıktı. Mat 8, Coğ 8, Din 8, Dil ve anlatım 8 ve analitik 2 çıktı. Ek sınavlarda onlara girdim bakalım. Ama ister istemez korkuyorum.
-
- Doktor
yani hem .. zorunlu dersler kısmında.. yok yazıyordu... sonra mev. incelmesinde bu olay cıktık olem,i..
ay çok kötü bi durum ya
((
ee ama dil anlatım zaten zorunlu...
onu nasıl atladın... birde alan derslerin mat analtik geo da onlar alanınsa onları da atlamamalıydın..
ay çok kötü bi durum ya

ee ama dil anlatım zaten zorunlu...
onu nasıl atladın... birde alan derslerin mat analtik geo da onlar alanınsa onları da atlamamalıydın..
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN