Mezuniyet Belgesi

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mezuniyet Belgesi

Mesaj gönderen kripton » 11 Eyl 2012, 17:29

Merhabalar, çıkma belgem hala gelmedi :( Şimdi aöf kayıt için gerekli evraklar neymiş onu araştırıyorum. Mezuniyet belgesi demişler ama inşallah olur. Ben halkeğitimden alıcam mezuniyet belgesini ama;

Mezuniyet Belgesi ve Onaylı Fotokopisi demiş gereken evrakları sıralarken. Bu ONAYLAMA işini noter mi yapıyor yoksa aöf bürosu ya da halkeğitim onaylar mı :?:

Resim

vişneçürüğü
Doktor

Re: Mezuniyet Belgesi

Mesaj gönderen vişneçürüğü » 11 Eyl 2012, 18:09

bu konuları biz sana sorardık kripton!

yanlımıyorsam 2 haftadır APS le yolladığın evrakların geri donuşunu bekiyorsun.
ÇOk mu uzaktasın ankardan alsaydın keşke elden..

Bu sorduğun sorunun cevabını Emrahk abi bilir anca.

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 11 Eyl 2012, 21:09

evet mezunıyet belgesı dıyo halk egıtımler vermıyomu bunu ılla cıkma belgesımı gerekıyomus benım ıcın sorun yok ben zaten ankaradayım ama dıgerlerı aof arayıp sormak lazım aslında

anderr
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen anderr » 11 Eyl 2012, 21:23

a) Diplomanın Onaylı Fotokopisi: Lise veya dengi okul mezunu olan adaylar, diplomalarının onaylı fotokopisi ile kayıt yaptıracaklardır. Diplomasını kaybedenler ise, mezun oldukları okuldan alacakları diploma bilgilerini içeren öğrenim belgesinin onaylı fotokopisi ile kayıt yaptıracaklardır.

b) Geçici Mezuniyet Belgesinin Onaylı Fotokopisi: 2011-2012 öğretim yılında lise veya dengi okul mezunu olan adaylardan, diploması henüz düzenlenmemiş olanlar yeni tarihli geçici mezuniyet belgesinin onaylı fotokopisi ile kayıt yaptıracaklardır

Devamını Oku: http://www.e-ogren.net/2012/09/aof-kayi ... z269wlL6Rf

anderr
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen anderr » 11 Eyl 2012, 22:30

1. Adayın 2012 ÖSYS sonuç belgesinin Bilgisayar Çıktısı.

2. Adayın mezun olduğu orta öğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli Mezuniyet Belgesi.

Diplomanın ya da geçici mezuniyet belgesinin aslı olmadan kesinlikle kayıt yapılmayacaktır.

hangi üniversitenin sitesine girersen gir mezuniyet belgesi geçerlidir

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 12 Eyl 2012, 04:58

byMRZ yazdı:evet mezunıyet belgesı dıyo halk egıtımler vermıyomu bunu ılla cıkma belgesımı gerekıyomus benım ıcın sorun yok ben zaten ankaradayım ama dıgerlerı aof arayıp sormak lazım aslında
Sitede mezuniyet belgesi diyor. KAbul etmezlerse olay mı çıkaralım ne :mrgreen: Bu ne yaw hem ayın 24 ünden beri çıkma belgemi gönderme, benden başkasına elden verme. Sanki bulunmadık hint kumaşı töbe töbe :D

vişneçürüğü ankaraya çok uzak da değiliz çok yakın da değiliz. Ama gitmeyi gözüm kesmiyor. sözde erkenden davranıp dilekçemi gönderdim çıkma belgesi için ama. Ben olmazsa ankarayı arayacağım. Onların yolladığına inanıyorum. Bu kesin yolda kayboldu gibime geliyor
Resim

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön