Çıkma belgesi sadece ankara veriyormuş peki yapılan masrafın

Her Konuda Tartışabilirsiniz
anderr
Yardımcı Asistan

Çıkma belgesi sadece ankara veriyormuş peki yapılan masrafın

Mesaj gönderen anderr » 11 Eyl 2012, 17:56

Çıkma belgesi sadece ankara veriyormuş peki yapılan masrafın ve çekilen zahmetin vebalini kim verecek neden halk eğitimlere verdirmiyorsun bu belgeyi umurundamı çek masrafı zahmeti diyorsun ünvlerin mezuniyet belgesini kabul etmeleri gereklidir bu bürokrasi bu ülkede bitmez

vişneçürüğü
Doktor

Re: Çıkma belgesi sadece ankara veriyormuş peki yapılan masr

Mesaj gönderen vişneçürüğü » 11 Eyl 2012, 18:07

aynen öyle... otobuslerle gdip gelicez.. erken rezarvasyon ucakta olabillri arkadaşlara tavsiyem.
BAk kirpton diye bir arkadaş var bayaaa dır çıkma belgesini bekliyor yanlımıyorsam 2 hafta oldu..

hala yok elinde.. Ankaraya gitmek zorundayız..

Yanınıza yiyecek yapın sadviç fallan sakın dışarlarda yemeyin hem pahalı hem zararlı ben ek sınavda bi su içtim ankardan .. bağrsaklarım hastalandı. yatıyorum 3 gündür.

Yol parasınıda artık... napalım gozden cıkarcaz..

bende ek sınav cıkma gelgesi.. üniye git fallan çok para harcadım. ama minimum a indirmeye calşıyorum..
evden suyumu yiyecegımı goturyom.

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN

anderr
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen anderr » 11 Eyl 2012, 21:23

a) Diplomanın Onaylı Fotokopisi: Lise veya dengi okul mezunu olan adaylar, diplomalarının onaylı fotokopisi ile kayıt yaptıracaklardır. Diplomasını kaybedenler ise, mezun oldukları okuldan alacakları diploma bilgilerini içeren öğrenim belgesinin onaylı fotokopisi ile kayıt yaptıracaklardır.

b) Geçici Mezuniyet Belgesinin Onaylı Fotokopisi: 2011-2012 öğretim yılında lise veya dengi okul mezunu olan adaylardan, diploması henüz düzenlenmemiş olanlar yeni tarihli geçici mezuniyet belgesinin onaylı fotokopisi ile kayıt yaptıracaklardır

Devamını Oku: http://www.e-ogren.net/2012/09/aof-kayi ... z269wlL6Rf

kuki

Mesaj gönderen kuki » 11 Eyl 2012, 21:56

vişneçürüğü yazdı:aynen öyle... otobuslerle gdip gelicez.. erken rezarvasyon ucakta olabillri arkadaşlara tavsiyem.
BAk kirpton diye bir arkadaş var bayaaa dır çıkma belgesini bekliyor yanlımıyorsam 2 hafta oldu..

hala yok elinde.. Ankaraya gitmek zorundayız..

Yanınıza yiyecek yapın sadviç fallan sakın dışarlarda yemeyin hem pahalı hem zararlı ben ek sınavda bi su içtim ankardan .. bağrsaklarım hastalandı. yatıyorum 3 gündür.

Yol parasınıda artık... napalım gozden cıkarcaz..

bende ek sınav cıkma gelgesi.. üniye git fallan çok para harcadım. ama minimum a indirmeye calşıyorum..
evden suyumu yiyecegımı goturyom.

vişne çürügü sen naptınn oyle ya ankarayı ıyıce karalamısın kımse sana zaralı bısey yedıremez hersey senın elınde :) gırersın fıyat sorarsın baktın pahalı geldı yemezsın ztn otobuste yıycek fln verıyolar su da okul bahcesınde dıgıl de gır mıgrosa bım e ordan al en basıtı bu bosuna ne yuk edıyosun :))

anderr
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen anderr » 11 Eyl 2012, 22:30

1. Adayın 2012 ÖSYS sonuç belgesinin Bilgisayar Çıktısı.

2. Adayın mezun olduğu orta öğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli Mezuniyet Belgesi.

Diplomanın ya da geçici mezuniyet belgesinin aslı olmadan kesinlikle kayıt yapılmayacaktır.

hangi üniversitenin sitesine girersen gir mezuniyet belgesi geçerlidir

vişneçürüğü
Doktor

Mesaj gönderen vişneçürüğü » 11 Eyl 2012, 22:43

vişne çürügü sen naptınn oyle ya ankarayı ıyıce karalamısın kımse sana zaralı bısey yedıremez hersey senın elınde :) gırersın fıyat sorarsın baktın pahalı geldı yemezsın ztn otobuste yıycek fln verıyolar su da okul bahcesınde dıgıl de gır mıgrosa bım e ordan al en basıtı bu bosuna ne yuk edıyosun :))[/quote]

Sen ole yap kaki mi koki mi unuttum ismini. Ben evimden taşımaya raziyim..

herkes nası istiyosa ole yapsın. Benimki tavsiye!

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 12 Eyl 2012, 04:53

Ya ben hala mezuniyet belgesini kabul edecekleri gibi bir iyi niyet taşıyorum. Yoksa ayvayı yedim :D Ya kardeşim ankarada ama bi de bu vekil tayin etme saçmalığı var ya. Nüfus cüzdanı ile alabilse. Resmen rezillik ya Allah sonumuzu hayreylesin. Sanki halkeğitim verse bu belgeyi ülke batacak
Resim

kuki

Mesaj gönderen kuki » 12 Eyl 2012, 08:09

vişneçürüğü yazdı:vişne çürügü sen naptınn oyle ya ankarayı ıyıce karalamısın kımse sana zaralı bısey yedıremez hersey senın elınde :) gırersın fıyat sorarsın baktın pahalı geldı yemezsın ztn otobuste yıycek fln verıyolar su da okul bahcesınde dıgıl de gır mıgrosa bım e ordan al en basıtı bu bosuna ne yuk edıyosun :))

Sen ole yap kaki mi koki mi unuttum ismini. Ben evimden taşımaya raziyim..

herkes nası istiyosa ole yapsın. Benimki tavsiye![/quote]
kuki cnm 2sn aklında tutamıyosan kopyala yapıstır yap ;) sınırlenmene gerek yok kendı fıkrımı soyledım ısteyen ıstedıgını yapar buna bende sende karısamassın

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön