ÇIKMA BELGEMİN PEŞİNE DÜŞTÜM AMA YETİŞEMEDİM : )

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

ÇIKMA BELGEMİN PEŞİNE DÜŞTÜM AMA YETİŞEMEDİM : )

Mesaj gönderen kripton » 13 Eyl 2012, 20:34

Malum 20 gündür çıkma belgesi bekliyorum. Bugün artık kendisinin peşine düştüm :)

Önce ptt merkeze gidip sordum. Benim dilekçeyi gönderdiğim gün giden bütün aps lerin içinden benimkini bulduk ve oraya ulaşmış görünüyor dedi ve bana çıktısını verdi. Başka yapacak birşey yokmuş.

Neyse dedim halkeğitime gideyim de bari mezuniyet belgesi alayım dedim. Onlarda çıkma belgen basılmış mezuniyet belgesi veremiyoruz dediler :wink: Eeee şimdi ne olacak dedim. Ptt kargo ya gidip sor oradadır dediler.

Ptt kargoya gitiim. Böyle böyle dedim. Ha o geldi elimize bir haftadan fazla burada beklettik alan olmayınca dün Ankara ya gönderdik dediler Eeee şimdi ne olacak dedim. Tekrar dilekçe ile iste dediler :lol:

Tahmin ettiğim gibi yeni taşındığımız için adreste bi problem olmuş onun için elime ulaşmamış :wink:

Neyse tekrar bir dilekçe yazdım ve postaladım. Artık kayıt işim son günlere kaldı. Ben de ilk günlerde yapacam zannediyordum. Dilekçemi de güya erken davranıp önce istedim :mrgreen:

Bir de aps ile gönderimleri kargo şubesinden yapabiliyormuşuz artık tekrar oraya gitmeyi istemedim ve merkezden iadeli taahhütlü gönderdim. Acaba daha mı geç olur iadeli taahhütlü ile :?:

Resim

diablo_57
Doktor

Re: ÇIKMA BELGEMİN PEŞİNE DÜŞTÜM AMA YETİŞEMEDİM : )

Mesaj gönderen diablo_57 » 14 Eyl 2012, 04:45

artık hepsı aynı arabayla gıdıyo aps dıye bısey yok ptt kurye oldu 2 kılonun altı eger gonderın gerı gıdıp aol ye teslım olmadıysa fax la ankara ptt den gerı getırtebılırsın

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 14 Eyl 2012, 05:17

Benim yarın vaktim pek yok. Zaten iki gün olmuş yola çıkalı yakalamam zor. Bunu bana sabah kargodaki vatandaş niye demiyo ya belki olabilirdi. Neyse artık. Umarım yetişir :wink:
Resim

vişneçürüğü
Doktor

Mesaj gönderen vişneçürüğü » 14 Eyl 2012, 06:03

kripton senin bu çıkma belgen bayağı bir yılan hikayesine döndü:)
Umarım tez zamanda elline ulaşır. Bende mezuniyet inclemesindeyim.. Yarın onun peşinde koşturcam. Umarım sonu hüsran olmaz.

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 14 Eyl 2012, 18:58

Sorun olduğu kesindi demek ki gidip aslını öğrendin sorunun. 25 Eylül'e (AÖF son kayıt tarihine) kadar eline ulaşır umarım...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 16 Eyl 2012, 14:33

İnşallah elime ulaşır emrahk. 2-3 gün önce peşine düşseymişim ptt kargodan alabilecekmişim ama neyse. En azından kapıya bi not bıraksalarmış. YA da telefon açabilirlerdi. HAber bırakıldı diye yazıyor ama nereye bıraktılar kimbilir benim hiçbirşeyden haberim yok.
Resim

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön