koskoca labaratuarda 2 kişi :))

Her Konuda Tartışabilirsiniz
canerimo
Doktor

koskoca labaratuarda 2 kişi :))

Mesaj gönderen canerimo » 23 Eyl 2012, 02:24

evet arkadaşlar. bugün ilk kez yüzyüze eğitime başladım. ben bi dolu sınıf yeni insanlar beklerken karşıma ne çıksın 1 erkek öğrenci benden 2-3 yaş büyük o kadar. bi şaşırdım bi şaşırdım. neyse artık tüm pcler ikimize kaldı. diğer sınıflarda en az bi5 kişi var ama bizde böyle. bakalım hayırlısı. :))

"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)

emrahk
Onursal Üye

Re: koskoca labaratuarda 2 kişi :))

Mesaj gönderen emrahk » 23 Eyl 2012, 03:27

Hayırlı olsun. Aslında yüzyüze eğitimin eğer değişmediyse bir sınıfta en az 8 öğrenci kontenjanı dolmadıysa verilmesi mümkün değil. Belki sınıf mevcudunuz fazladır ama daha ilk hafta olduğu için veya arkadaşlarının derslerinin başladığından haberdar olmaması nedeniyle gelmemiş olabilirler. Bizde de öyle olmuştu...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

canerimo
Doktor

Re: koskoca labaratuarda 2 kişi :))

Mesaj gönderen canerimo » 23 Eyl 2012, 04:48

Teşekkürler. Bende öyle düşünmüştüm zaten. Bide şöyle bi durum var kayıt olupta gelmeyen o kadar çok ki. Bakalım hayırlısı.
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön