forumdakilere
forumdakilere
bu forum'u kim yaptı ise Allah ondan razı olsun
çünkü kafama bir soru takılsa ya soruyorum cevabını alıyorum ya da banim sorunumun aynısı bir başkasında olunca da Yalnız değilim diyorum kendi kendime
Teşşekkürler hepinize 
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır
Re: forumdakilere
Yıllar önce forumu kuran adminlerimize ben de teşekkür ediyorum. Bizler de çok şeyler öğrenip mezun olduk ve bildiklerimizi arkadaşlarımızla paylaşıyoruz şimdi. Biz birgün foruma giremesek de, yeni arkadaşlar forumda yardımlaşmayı devam ettirecekler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
ibrahim_2423
- Çırak
ALLAH razı olsun. bende teşekkür ediyorum bu formu kuranlara ve emeği geçenlere..
Aynen ben de teşekkür ediyorum
Bu forum vesilesi ile herhangi bir sıkıntı yaşamadan liseyi kısa bir sürede bitirdim. Bu forum olmasa lise hayatımda hiç arkadaşım, kafama takılanları cevaplayacak bir kişi vs... olmayacaktı.
Bu forum sayesinde tecrübe edindik, şimdi de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Bu forum sayesinde tecrübe edindik, şimdi de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.