İyi günler arkadaslar.
Ben elektrık bolumu bıtırdım bu sene ygs ve lys gırdım barajları gectım.Sormak ıstedıgım bu ek tercıhlerde önce örgün öğretim yazdıktan sonra acıkogretımde yazabılırmıyız ? Yazarsakta kontenjanlı ve kontenjansız bolumler tam olarak hangılerıdır ? 2yıllık yada 4 yıllık farketmez herhangi bi yere gırmek ıstıyorum.
Tesekkurler.
Açıköğretim Ek Yerleştirme Hakkında ?
Re: Açıköğretim Ek Yerleştirme Hakkında ?
Arkadaşlar yardım lutfen ama ya kımseyı bılmıyor.Aof kontenjanlı ve kontenjansız bolumlerı bılen olsa yeter :/
Bu konuda benim bilgim yok maalesef. Forumda bilgisi olan arkadaş vardır ama sorunu görmemiş olabilirler.

Merhaba, tabi ki örgün bir bölüm ile birlikte altlara AÖF'nün tüm bölümlerini yazabilirsin. 140 barajını geçen herkes AÖF'nin 2 veya 4 yıllık tüm bölümlerini tercih edebiliyor.
4 yıllık lisans bölümleri;

2 yıllık önlisans bölümleri;

2 veya 4 yıllık olan bu bölmülerin hepsini tercih hakkın var. 1 Ekim2e kadar sürecek tercihlerde tercih listene ilk önce istediğin örgünleri yazarsın, sonra aşağılara da yukarıdaki bölümlerden istediklerini resimlerde en solda görünen kodlarını girerek tercihini tamamlarsın...
4 yıllık lisans bölümleri;

2 yıllık önlisans bölümleri;

2 veya 4 yıllık olan bu bölmülerin hepsini tercih hakkın var. 1 Ekim2e kadar sürecek tercihlerde tercih listene ilk önce istediğin örgünleri yazarsın, sonra aşağılara da yukarıdaki bölümlerden istediklerini resimlerde en solda görünen kodlarını girerek tercihini tamamlarsın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk