alan değiştirmek-alansız 112 kredideyim
alan değiştirmek-alansız 112 kredideyim
9 bölüm ve yukarsı bölüm yani alan değiştirebiliyor diye bir yazı okudum . Ben örgünden geçtim ve bu dönem 9.dönemim yeni kayıtla 10 olucak . 112 kredim var 5 tane filan ortak dersim kaldı şimdi ben alanımı yabancı dil yapsam ki örgünde bölümüm buydu ve sınavlarda 90 dan aşşagı almıyorum. Acaba bu sene biter mi ? Yani alana geçtim diyelim kolayca alan derslerini verdim ingilizceleri fakat alan derslerinin kredisi sanırım 12 filan oluyomuş hal böyle olunca 3 sınava gircem 30 kredi yaparım zaten ama giremediğim sınavlar olucagı için mezun olamam diye düşünüyorum. Şuan alansızım napmalıyım böyle devam mi ediyim yoksa alana geçmek daha mı karlı olur ?
Re: alan değiştirmek-alansız 112 kredideyim
Kaydın "alansız" olarak alındaysa ve şuan alansız sistemdeysen artık bu sistemde mezun olamk durumundasın. Alan değişimi şuan bir alanı olan öğrencilerin, diğer bir alana geçmesini sağlıyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk