ÇIKMA BELGESİ NE ZAMAN GELİR?
-
ÇIKMA BELGESİ NE ZAMAN GELİR?
ARKADAŞLAR Halk eğitimdeki arkadaşlar bizim kadar alakadar değil. Bu konuyla oyüzden size sormam daha mantıklı çıkma belgesini nasıl alacağımı sorduğumda, beni bin kere yanlış yönlendirdiler, AÖF bürosuna gittim sadece faksla dilekçe yollamamı söylediler. Bir dizi talihsizlikler sonucunda belgelerimi 8 ekimde ankaraya yolladım. Dönüşü kaç gün içerisinde olur? takibini 147den mi yapabilirim? 12 EKİM SON GÜN. Onca emek ve yatırdığım para yı bile talep edemiycem eğer kaydım yanarsa . Bunların hep bu konuyla ilgisi olmayan kişiler yüzünden aksadığınıda ıspatlayamıycam 1 senem kaybolacak. Vekil tayin edicem en olmadı noter falan uğraşmak istemiyorum. Okadar sinirlerim yıprandı ki bundan başka bir şey düşünemiyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinicem.. 

Re: ÇIKMA BELGESİ NE ZAMAN GELİR?
Siz aöf mi kayıt yaptıracaksınız normal bir üniversiteyemibgnbnmdgmgnm yazdı:ARKADAŞLAR Halk eğitimdeki arkadaşlar bizim kadar alakadar değil. Bu konuyla oyüzden size sormam daha mantıklı çıkma belgesini nasıl alacağımı sorduğumda, beni bin kere yanlış yönlendirdiler, AÖF bürosuna gittim sadece faksla dilekçe yollamamı söylediler. Bir dizi talihsizlikler sonucunda belgelerimi 8 ekimde ankaraya yolladım. Dönüşü kaç gün içerisinde olur? takibini 147den mi yapabilirim? 12 EKİM SON GÜN. Onca emek ve yatırdığım para yı bile talep edemiycem eğer kaydım yanarsa . Bunların hep bu konuyla ilgisi olmayan kişiler yüzünden aksadığınıda ıspatlayamıycam 1 senem kaybolacak. Vekil tayin edicem en olmadı noter falan uğraşmak istemiyorum. Okadar sinirlerim yıprandı ki bundan başka bir şey düşünemiyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinicem..

147 den değil de 0 312 296 94 77 şu numarayı bi arayın. Olmazsa Ankaraya gidin. Gerçekten zor ya. Benim de adreste bi problem çıkmıştı. 2 defa dilekçe gönderdim vs.. baya uğraşmıştım. Umarım kaydınızı yaptırabilirsiniz.
Takip meselesi ile ilgili bir de şunu söyleyim. Ben 2. dilekçeyi 13 eylülde göndermiştim. 21 eylül sabahı ilimdeki ptt kargoyu aradım. Bir numara verdi neyse onu aradım. En son bana yok gelmemiş dediler. Ptt nin sitesinde de daha Ankara gözüküyordu. Neyse bana dağıtıcının numarasını verdiler. Onu aradım. Yok gözükmüyor dedi. Biraz sonra beni aradı isim soyisim sordu. Ve biraz sonra çıkma belgem kapıya gelmişti. Yani ptt nin sitesi yanıltıcı olabiliyor. ptt yi de ararsan durumunun çok acil olduğunu söyle.