Maol Bilgisayar Bölümü Acil Bakabilirmisiniz?
-
Maol Bilgisayar Bölümü Acil Bakabilirmisiniz?
Açık lise bilgisayar bölümü son sınıf öğrencisiyim. Staj görüyorum şuan, Toplam kredim 148, Alan kredim 58. Alttan 4 tane dersim var teknik resim 1-2, temel elektronik ve ölçme 1, programlama temelleri 1.. Sizden istediğim, bu derslerin kredisi?? kaç kredi verecek bu dersler acaba, Örn.: temel elektronik 2 kredi verir, programlama temelleri 3 kredi verir vs. vs. Bilgisi olan biri/birileri acil cevap yazabilirmi? Şimdiden teşekkürler..
Re: Maol Bilgisayar Bölümü Acil Bakabilirmisiniz?
Hangi ders, kaç kredi önemli değil aslında. 3 sene boyunca tüm dersleri geçmek zorundasın. Toplamda 130 kredi birikecek.
10. sınıf: 36
11. sınıf: 52
12. sınıf: 48
Üç aşağı, beş yukarı böyle sınıflara göre krediler. Sanırım birkaç ders kalktığı için bu yazdıklarım değişti ama 3 sene toplam 130 krediden az değil...
10. sınıf: 36
11. sınıf: 52
12. sınıf: 48
Üç aşağı, beş yukarı böyle sınıflara göre krediler. Sanırım birkaç ders kalktığı için bu yazdıklarım değişti ama 3 sene toplam 130 krediden az değil...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk