Açıktan örgün eğitime geçiş?
-
- Acemi
Açıktan örgün eğitime geçiş?
Arkadaşlar ben bu sene 6. dönemi bitireceğim. Seneye 7 ve 8. dönemi örgün eğitimde tamamlamak istiyorum. Bildiğim kadarıya geçiş var fakat benim sorum şu benim sbs sınavları sonucu ortalamam 396 idi. Şimdi bu puanı kullanarak çakma anadolu liselerine girme imkanım varmı? :S (çok saçma oldu soru biliyorum ama
) sadece böyle bir imkanım varmı diye sorucaktım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Re: Açıktan örgün eğitime geçiş?
Aöl den örgüne geçiş varmi
Yok diye biliyordum

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
-
- Acemi
var diye biliyorum ben.
Şartlarınız uygunsa normal liseye geçiş yapabilirsiniz. Ancak Anadolu liselerine geçiş yapabilirmisiniz bilemiyorum. Bence bu zor.
Örgün eğitimden kastınız düz lise ve Anadolu liseleri ise sanmıyorum öyle bişey olduğunu fakat
Akşam okularına geçiş yapabilirsiniz, yada Açık meslek liselerinde yüz yüze eğitim alabilirsiniz.
Akşam okularına geçiş yapabilirsiniz, yada Açık meslek liselerinde yüz yüze eğitim alabilirsiniz.
- Gelecekte Bir gün Gelecek..!
-
- Acemi
mesela ne gibi şartlar?senanur yazdı:Şartlarınız uygunsa normal liseye geçiş yapabilirsiniz. Ancak Anadolu liselerine geçiş yapabilirmisiniz bilemiyorum. Bence bu zor.
şartlar: en kısasından mesela 2 sene sınıfta kalmamış olmak?
İlk önce örgün bir lisede okuyup, tasdikname alanlar tekrar AÖL'den örgüne geçemez. Yani ilköğretim diplomanla açık lsieye geçtiysen ve şuan yaşın 19 altı ise geçiş yapmak için başvurabilirsin. Tabi başka şartları da olabilir, bunun için geçiş yapmak istediğin liseye sormalısın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk